Ελλάδα

Aegean Air: Από 1η Ιουνίου απευθείας σύνδεση Νάξος – Θεσσαλονίκη

Αγγελούδης: «Πρέπει να επεκτείνουμε τις συνδέσεις που έχει ανάγκη η πόλη»

Parallaxi
aegean-air-από-1η-ιουνίου-απευθείας-σύνδεση-νάξ-1129500
Parallaxi

Νάξος – Θεσσαλονίκη. Μία διαδρομή όνειρο. Μία διαδρομή που όλοι ζητούσαν να γίνει πραγματικότητα.

Μέχρι πριν από μερικά χρόνια υπήρχε αυτή η σύνδεση αλλά ακτοπλοϊκώς. Από τη Κρήτη, όμως η τεράστια (για τα δεδομένα της Ελλάδας) σε χρόνο απόσταση, έκοβε τα πόδια των επιβατών.

Υπήρξε προσπάθεια για να γίνει πραγματικότητα αυτή η σύνδεση αεροπορικώς αλλά έως τώρα όλες οι κινήσεις είχαν πέσει στο κενό.

Και χθες, Τετάρτη 13 Μαρτίου έγινε η έκπληξη. Στη διάρκεια του καινοτόμου συνεδρίου “Greece Talks_Thessaloniki: Η Θεσσαλονίκη στον τουριστικό χάρτη” που διοργάνωσαν το Travel.gr σε συνεργασία με το Protothema.gr στο Μέγαρο Μουσικής είχαμε την μεγάλη είδηση.

Νάξος – Θεσσαλονίκη με την Aegean Air σε απευθείας πτήση από την 1η Ιουνίο

Οπως διαβάζουμε στο Αθηναϊκό – Πρακτορείο “Στη διάρκεια συζήτησης του δημάρχου, Στέλιου Αγγελούδη, με τον CEO της Aegean, Δημήτρη Γερογιάννη έγινε γνωστό ότι η Θεσσαλονίκη θα συνδεθεί από το αμέσως επόμενο διάστημα με δύο νέους προορισμούς, τη Νάξο και το Άμστερνταμ”.

«Πρέπει να επεκτείνουμε τις συνδέσεις που έχει ανάγκη η πόλη», ήταν το σχόλιο του κ. Αγγελούδη στην αναφορά του κ. Γερογιάννη πως η Aegean έχει αυξήσει στη μετά covid εποχή τη διασυνδεσιμότητα «ενώνοντας» πλέον τη Θεσσαλονίκη με 20 προορισμούς του εξωτερικού και με δεκαπέντε του εσωτερικού.

«Αφού τις θέλει, θα τις έχει», είπε ο κ. Γερογιάννης, ανακοινώνοντας προς τον δήμαρχο πως από την 1η Ιουνίου ξεκινά η απευθείας σύνδεση από Θεσσαλονίκη προς Νάξο και τη χειμερινή περίοδο 2024 – 2025 από Θεσσαλονίκη προς Άμστερνταμ.

«Αυξάνουμε το δίκτυο, προσθέτουμε προορισμούς κι αυτό είναι ένα ξεκάθαρο στίγμα ότι η Θεσσαλονίκη είναι στο κέντρο των επενδύσεων μας. Ήμασταν εκεί όταν κανένας δεν μιλούσε για τουρισμό στη Θεσσαλονίκη», συμπλήρωσε ο CEO της αεροπορικής εταιρείας”

Πηγή: naxospress.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα