Aγγελούδης: Zητά να γίνει και πάλι η εκκλησία του παλιού ορφανοτροφείου

"Δεσμεύτηκα ότι θα εξετάσουμε όλα τα ζητήματα σε συνεργασία με τις υπηρεσίες Βιώσιμης Κινητικότητας και Δημοτικής Αστυνομίας, ώστε να ελαχιστοποιηθεί η όχληση."

Parallaxi
aγγελούδης-zητά-να-γίνει-και-πάλι-η-εκκλ-1174649
Parallaxi
O Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης, επισκέφτηκε το Πάρκο για Όλους στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη και μίλησε με τους κατοίκους της περιοχής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από τη λειτουργία του και κυρίως για τον θόρυβο που προκαλείται από κάποια παιχνίδια και από τη συγκέντρωση κόσμου ακόμα και τις ώρες κοινής ησυχίας.

Διαβάστει ολόκληρη την δήλωση παρακάτω. 

“Δεσμεύτηκα ότι θα εξετάσουμε όλα τα ζητήματα σε συνεργασία με τις υπηρεσίες Βιώσιμης Κινητικότητας και Δημοτικής Αστυνομίας, ώστε να ελαχιστοποιηθεί η όχληση. Παράλληλα, τόνισα ότι θα ικανοποιήσουμε το αίτημα της γειτονιάς για περισσότερο πράσινο, φροντίζοντας από τη νέα φυτευτική περίοδο να καλύψουμε με δέντρα και φυτά όλους τους διαθέσιμους χώρους.
Με τους κατοίκους συζητήσαμε και για το θέμα της ανέγερσης του Ιερού Ναού της Αγίας Ευφροσύνης, της εκκλησίας του ιδρύματος του παλιού ορφανοτροφείου, που κατεδαφίστηκε για να δημιουργηθεί το πάρκο. Ενημέρωσα τους κατοίκους για την επιστολή που στείλαμε από κοινού με τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Φιλόθεο, με την οποία ζητάμε από την αρμόδια υπουργό να δώσει την έγκριση για την ανέγερση του ναού.
Διαβεβαίωσα τους συμπολίτες μας ότι πρόθεσή της διοίκησής μας είναι να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη και τους κατοίκους, για να ικανοποιηθεί το αίτημα της τοπικής κοινωνίας.”
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα