Ελλάδα

Αλεξανδρούπολη: «Θα ερχόταν για τα γενέθλιά του και μας είπαν ότι πέθανε» λέει η γιαγιά του 15χρονου

Η μητέρα του παιδιού ήταν στη δουλειά όταν συνέβη το τραγικό δυστύχημα – Την ειδοποίησαν και έφυγε.

Parallaxi
αλεξανδρούπολη-θα-ερχόταν-για-τα-γεν-1007557
Parallaxi

Εικόνα: Eurokinissi

Για το τραγικό δυστύχημα στην Αλεξανδρούπολη μίλησε η γιαγιά του άτυχου 15χρονου, ο οποίος έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του πέφτοντας από τον φωταγωγό του σπιτιού του.

«Τι να πω; Το παιδί έπεσε από τον φωταγωγό. Πήγε να βγει μία φωτογραφία και έπεσε από τον φωταγωγό» αναφέρει η γιαγιά του παιδιού μιλώντας στο MEGA.

«Είχε γενέθλια. Τον πήρα τηλέφωνο και χθες το βράδυ θα ερχόταν εδώ πέρα» συμπλήρωσε, ενώ στη συνέχεια μίλησε για το πώς έμαθε το τραγικό συμβάν:

«Ήρθαν στο σπίτι και μου λένε ‘θα πάμε στο νοσοκομείο, σε θέλει ο αιματολόγος’. Λέω ‘δεν πάω’, ‘όχι πάμε λέει’. Και όπως φτάσαμε στο νοσοκομείο, στα εξωτερικά ιατρεία, μας λέει πέθανε ο…».

«Τι να σου πω… ο μπαμπάς του; Η μαμά του εκεί πέρα ήταν. Ήταν στη δουλειά και την ειδοποίησαν και έφυγε. Ήταν καλό παιδί. Ο μπαμπάς του είναι στο νοσοκομείο. Δεν μπορεί. Η κόρη μου και ο γαμπρός μου είναι χάλια» πρόσθεσε η γιαγιά του 15χρονου.

Τι συνέβη

Το 15χρονο αγόρι είχε ανέβει μαζί με τον πατέρα του στην ταράτσα του σπιτιού προκειμένου να τον βοηθήσει με την κεραία. Το παιδί γλίστρησε, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό και να σκοτωθεί μπροστά στα μάτια του μπαμπά του.

Ο έφηβος εκτελούσε εργασίες μαζί με τον πατέρα του, όταν πήγε να βγάλει μία φωτογραφία φορώντας την μπλούζα της αγαπημένης του ομάδας και κατέληξε στο κενό, όταν έσπασε το γυάλινο κάλυμμα του φωταγωγού.

Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό και τη διάσωση του ανήλικου, όμως ήταν ήδη αργά.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας του παιδιού, που είδε το γιο του να σκοτώνεται μπροστά του χωρίς να μπορεί να αντιδράσει, ενώ μία μέρα πριν το παιδί είχε γιορτάσει τα γενέθλιά του.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα