Ελλάδα

Άλλη μία καταγγελία για παραπήγματα σε παραλία της Ολυμπιάδας

Διώροφα σπίτια από ξύλα, τσιμεντένιες κατασκευές, δεξαμενές νερού, «φυτεμένες» ομπρέλες, συνθέτουν το σκηνικό

Ραφαήλ Γκαϊδατζής
άλλη-μία-καταγγελία-για-παραπήγματα-σ-1043129
Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Κατασκευές από ξύλο και τσιμέντο, δεξαμενές νερού και άλλες «ομορφιές» που δεν θυμίζουν σε τίποτα μία παραλία, κατέγραψε τις προηγούμενες ημέρες αναγνώστης της parallaxi στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής.

Πρόκειται για έναν χώρο στην περιοχή του Ζέπκου, στην παραλία Διαβόρβορο, όπου παραμένει… αγέρωχος ένας οικισμός με ξυλοκατασκευές, διώροφα σπίτια από ξύλα, αυτοσχέδιους χώρους πάρκινγκ, τροχόσπιτα, στέγαστρα τουαλέτες, δεξαμενές νερού, βάρκες και φυσικά «φυτεμένες» ομπρέλες και ξαπλώστρες.

Μάλιστα, ο καταγγέλλων αναφέρεται σε ένα πρόσφατο περιστατικό που έζησε στην περιοχή, όταν την επισκέφτηκε με το σκάφος του.

Τότε ένας εκ των «κατοίκων» εκεί του έκανε παρατήρηση για το γεγονός ότι θέλει να καθίσει μπροστά στο κατάλυμά του.

Η κατάσταση που επικρατεί στη συγκεκριμένη παραλία είδε και στο παρελθόν το φως της δημοσιότητας, με πολίτες να καταγγέλλουν ότι οι διαμένοντες στον οικισμό κλέβουν ρεύμα από παρακείμενο εκκλησάκι.

Η Αστυνομία είχε παρέμβει στο χώρο προηγούμενα καλοκαίρια επιβάλλοντας πρόστιμα σε όσους κατασκήνωναν παράνομα, μετά από αντιδράσεις των πολιτών και αναφορά του δασαρχείου.

Στην ερώτηση βέβαια γιατί τόσα χρόνια συνεχίζεται η ίδια κατάσταση, η απάντηση είναι ότι είτε λόγω γραφειοκρατίας δεν μπορούν να κινηθούν οι διαδικασίες για την κατεδάφισή τους, είτε γιατί οι υπηρεσίες έκαναν τα στραβά μάτια ή ίσως και να μην γνώριζαν την έκταση του ζητήματος.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα