Αμαλιάδα: Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση με τα νεκρά βρέφη – Τι λέει μητέρα παιδιού που σώθηκε

«Το μωρό μου βρέθηκε μελανιασμένο στα χέρια της»

Parallaxi
αμαλιάδα-νέες-αποκαλύψεις-για-την-υπό-1029796
Parallaxi

Συγκλονίζει η νέα αποκάλυψη που θέλει την Ειρήνη Μουρτζούκου να ήταν παρούσα όταν παραλίγο να φύγει από τη ζωή ένα βρέφος μόλις λίγων μηνών στην Πάτρα. Σε αντίθεση με τα τρία μωρά στην Κάτω Αχαΐα και στην Αμαλιάδα, το μικρό παιδί κατάφερε και κρατήθηκε στη ζωή.

Την αποκάλυψη έκανε η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή «Φως του Τούνελ» για την υπόθεση των νεκρών βρεφών σε Αμαλιάδα και Κάτω Αχαΐα. Όπως αποκαλύφθηκε το περιστατικό έγινε τον Οκτώβριο του 2016, όταν η μητέρα ζούσε μαζί με το παιδί της για σύντομο χρονικό διάστημα με την Ειρήνη. Η ίδια περιέγραψε στην εκπομπή ότι το άφησε για λίγα λεπτά με την Ειρήνη και στη συνέχεια το βρήκε μελανιασμένο στα χέρια της.

«Γενικά έπαιρνα παντού το παιδί μαζί μου. Εκείνη η μέρα ήταν Κυριακή. Είχα ταΐσει την μικρή και την έβαλα να κοιμηθεί. Δεν προλαβαίνω να απλώσω τα ρούχα του παιδιού και ακούω την Ειρήνη να μου λέει ότι δεν είναι καλά. Την κοιτάζω, τα χείλη της ήταν μελανά και είχε χάσει τις αισθήσεις της. Απευθείας κάλεσα ασθενοφόρο και την πήγαμε στο Καραμανδάνειο.

Όλοι οι γιατροί έπεσαν πάνω στο παιδί να δουν τί έχει γίνει γιατί ήταν μόλις έξι μηνών και γεννήθηκε υγιέστατο. Το πόρισμα τους ήταν συγκοπή και τους ρώτησα από τι μπορεί να συνέβη.

Μου απάντησαν ότι θα μπορούσε να είναι κάποιος πάνω από το κεφάλι της και να την τρόμαξε ή κάτι να της έβαλε – για παράδειγμα ένα μαξιλάρι – και δεν μπορούσε να ανασάνει» είπε η μητέρα.

Σημείωσε πως μόλις έμαθε τι συνέβη στον μικρό Παναγιωτάκη της ξύπνησαν μνήμες για τον παραλίγο χαμό του παιδιού της και το πρόσωπο «κλειδί» της υπόθεσης.

«Από τη στιγμή που έχει βγει αυτή η υπόθεση και μαθαίνω ότι ο Παναγιωτάκης ήταν με μελανά χείλη, μου έρχονται μνήμες από το δικό μου το παιδί. Ήμουν τυχερή μάλλον μέσα στην ατυχία μου. Υποψιάζομαι ότι το έχει κάνει αυτό και στο δικό μου το παιδί. Αφού βγήκαμε από το νοσοκομείο, επέστρεψα στην μαμά μου. Η Ειρήνη με έπαιρνε να δει τι κάνει το παιδί και της είχα πει τότε ότι αν το είχε πειράξει, θα τη σκότωνα. Αλλά το είχε αρνηθεί» σημείωσε,

Πηγή: Newsit.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα