Ελλάδα

Από το 2018 περιμένει να πάρει τη επικουρική του σύνταξη – Το αίτημα του εκκρεμεί 5,5 χρόνια

Επικοινώνησαν μαζί του όταν το κατήγγειλε στην τηλεόραση - Δείτε το βίντεο

Parallaxi
από-το-2018-περιμένει-να-πάρει-τη-επικουρι-519526
Parallaxi

Το φως της δημοσιότητας βλέπει μία σοβαρή καταγγελία ενός πολίτη, ο οποίος περιμένει να εκδοθεί η επικουρική του σύνταξη εδώ και… 5,5 χρόνια.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το OPEN, το αίτημα του κ. Μιχάλη Ξενούλη εκκρεμεί από τις 27 Απριλίου του 2018, με τον ίδιο να ζητά τα χρήματά του για να μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες του.

«Η κύρια σύνταξη βγήκε τον Ιανουάριο του 2021, αφού πρώτα βγήκε η προσωρινή, τον Αύγουστο του 2018. Από το 2018 μέχρι το 2021 έπρεπε να ζήσω με 583 ευρώ καθαρά συν επιδότηση ενοικίου. Μετά από 40 χρόνια, 7 μήνες και 15 μέρες πληρωμών στα ταμεία», ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στο κανάλι.

«Ζούμε στην κοινωνία της αποχαύνωσης αλλά να υπάρχει και ένα όριο. Μπήκα στις 15 του μήνα στο gov και μου λέει πως δεν αναγνωρίζεται η αίτησή μου»», πρόσθεσε ο κ. Ξενούλης.

«Τι να κάνω; Να πάω εδώ στον πύργο στο Ελληνικό και να φουντάρω;», είπε εκφράζοντας την απελπισία του.

Μιλώντας για την κατάσταση της υγείας του, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Το πιο σοβαρό που ζω είναι πως πάσχω από χρόνια αποφρακτική μυοκαρδιοπάθεια, η λεγόμενη νόσος των αθλητών. Το ένα μου νεφρό δεν λειτουργεί. Η διαχείριση του οικονομικού είναι προπάντων η υγεία».

Μάλιστα, μετά την καταγγελία του, ζητήθηκαν από τον ΕΦΚΑ τα στοιχεία του κ. Ξενούλη για να προωθηθούν αρμοδίως, όπως αναφέρθηκε στον αέρα του καναλιού.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα