Ελλάδα

Αποσύρει ο Πατούλης την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής;

Οι πληροφορίες που θέλουν την παραίτηση του από την διεκδίκηση του αξιώματος εκ νέου μετά τον σάλο με το... ζεϊμπέκικο

Parallaxi
αποσύρει-ο-πατούλης-την-υποψηφιότητά-1039516
Parallaxi

Την απόφασή να μην διεκδικήσει εκ νέου την Περιφέρεια Αττικής πήρε, όπως φαίνεται ο Γιώργος Πατούλης μετά την ανακοίνωση από τη Νέα Δημοκρατία ότι θα στηρίξει τον Νίκο Χαρδαλιά στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Τρεις ώρες περίπου μετά τη σχετική ανακοίνωση πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιώργος Πατούλης έλαβε την απόφαση να μην κατέβει ως υποψήφιος για τη θέση του Περιφερειάρχη Αττικής.

Το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Πατούλη στο Ζάππειο, στο πλαίσιο της 7ης Παγκόσμιας Συνάντησης Απόδημου Ελληνισμού, υπό τους ήχους της Κατερίνας Στανίση, ήταν αρκετό, τελικά, για να άρει τη στήριξή της η Νέα Δημοκρατία στις αυτοδιοικητές εκλογές του Οκτωβρίου.

Με ανακοίνωσή της η Πειραιώς έκανε γνωστό νωρίτερα ότι στις προσεχείς εκλογές θα στηρίξει τον Νίκο Χαρδαλιά και όχι τον Γιώργο Πατούλη, παρά το γεγονός ότι στις 14 Ιουλίου το όνομα του βρισκόταν μεταξύ των 13 υποψηφίων Περιφερειαρχών που πήραν το γαλάζιο χρίσμα.

«Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώνεται ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ο Νίκος Χαρδαλιάς», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Μαρινάκης: Είμαστε σίγουροι ότι θα σεβαστεί την απόφαση του πρωθυπουργού Για το ζήτημα είχε μιλήσει νωρίτερα σήμερα, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Απαντώντας στις ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο κ. Μαρινάκης δήλωσε πως «είμαστε σίγουροι ότι ο Γιώργος Πατούλης θα σεβαστεί την απόφαση στήριξης στον Νίκο Χαρδαλιά».

Και συμπλήρωσε: «Παρά τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, η προσφορά του Γιώργου Πατούλη τόσο στο κόμμα όσο και στην αυτοδιοίκηση είναι σημαντική. Είμαστε σίγουροι ότι θα σεβαστεί την απόφαση του πρωθυπουργού και του κόμματος και βέβαια οι υποψήφιοι του συνδυασμού του είναι αυτονόητο ότι θα συμπεριληφθούν στο νέο εγχείρημα και τον Νίκο Χαρδαλιά».

Πηγη – ieidiseis

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα