Ελλάδα

Αθήνα: Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς «έβρεξε» σφαίρες στο Μενίδι

Τα βλήματα έπληξαν το αυτοκίνητο και την αυλή οικογένειας - Δείτε το βίντεο 

Parallaxi
αθήνα-την-παραμονή-της-πρωτοχρονιάς-1102103
Parallaxi

Τον τρόμο έζησε μία οικογένεια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όταν αδεσποτες σφαίρες έπεσαν στην αυλή του σπιτιού τους στο Μενίδι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από τις αρχές εξετάζεται βίντεο που δείχνει έναν άνδρα να πυροβολεί στον αέρα και ερευνάται αν από εκεί προέρχονται οι σφαίρες. Ο άνδρας φέρεται να είναι γνωστός στις Αρχές για περίπου 80 επιθέσεις.

Όπως δείχνουν οι εικόνες, οι σφαίρες “καρφώθηκαν” στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου της οικογένειας που παραλίγο να ζήσει τραγωδία, όταν βγήκαν να δουν τα πυροτεχνήματα με το 5χρονο παιδί τους.

Το περιστατικό, περιέγραψε η μητέρα της οικογένειας που βρήκε τις σφαίρες στην αυλή του σπιτιού τους.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: “Είχε πάρα πολλά πυροτεχνήματα που έσκαγαν, αναμεσα στα πυροτεχνήματα ακούγονταν και πυροβολισμοί. Βγήκαμε 5 λεπτά με τον μικρό να δει τα πυροτεχνήματα και το πρωί, βρήκαμε τις σφαίρες στην αυλή μας”.

Η μητέρα της οικογένειας μίλησε για τρομακτικό περιστατικό: «Ακούγαμε όπλα, ο γιος μου πήρε το παιδί και μπήκε γρήγορα μέσα στο σπίτι. Αν έβγαινα λίγο νωρίτερα και έψαχνα τον σκύλο μου, θα μπορούσε να με είχε χτυπήσει, αντί για το αυτοκίνητο».

Όπως αναφέρουν οι κάτοικοι, οι πυροβολισμοί είναι κάτι συνηθισμένο στην περιοχή.

πηγη star – ant1news

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα