Ελλάδα

Αυγενάκης-περιστατικό αεροδρομίου: Ατυχές περιστατικό θα μπορούσε να συμβεί στον οποιοδήποτε

Ωστόσο θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και εγκρατείς κι εμείς ένα παραπάνω.

Parallaxi
αυγενάκης-περιστατικό-αεροδρομίου-α-1058101
Parallaxi

Ο βουλευτής ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης μίλησε στην πρωινή εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για το περιστατικό με την επίθεση σε υπάλληλο του αεροδρομίου.

Τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου, το οποίο δείχνει τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη σε ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Στο βίντεο φαίνεται ο υπάλληλος να μιλά στο τηλέφωνο, όταν ξαφνικά ο πρώην υπουργός του το αρπάζει.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης μίλησε στην πρωινή εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τα όσα συνέβησαν.

«Πρόκειται για ένα αληθές περιστατικό. Θα ξεκινήσω με μία συγγνώμη μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, πρώτα από όλα στον εργαζόμενο και σε όσους προκλήθηκε αναστάτωση μέσα από αυτό το λεκτικό περιστατικό. Δεν υπάρχει καμία χειροδικία και λιποθυμία που γράφτηκαν. Χειρονομία υπήρξε, πως πήρα το τηλέφωνο να επικοινωνήσω εγώ με την εταιρεία. Εφόσον θελήσει ο εργαζόμενος να κινηθεί νομικά είναι αυτονόητο  πως θα υπάρξει άρση της ασυλίας μου. Είμαι έτοιμος να αναλάβω τις ευθύνες μου. Παρόλα αυτά επαναλαμβάνω μία ειλικρινή συγγνώμη. Ήταν ένα ατυχές περιστατικό, θα μπορούσε να συμβεί στον οποιοδήποτε, ωστόσο θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και εγκρατείς κι εμείς ένα παραπάνω.  ».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα