Χαλκιδική: Χτυπούσε τη σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους για ένα story στο instagram

«Με χτυπούσε, ενώ ήταν η μικρή μπροστά, σε όλο τον δρόμο από τη Χαλκιδική μέχρι τη Θεσσαλονίκη»

Parallaxi
χαλκιδική-χτυπούσε-τη-σύζυγό-του-μπρο-1106533
Parallaxi

Στη φυλακή για ενδοοικογενειακή βία οδηγήθηκε ένας 26χρονος, ο οποίος χτύπησε και απείλησε να κάψει με βενζίνη τη σύζυγό του, μπροστά στο παιδί τους, στη Χαλκιδική.

Το σοκαριστικό αυτό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συνέβη την περασμένη Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, με αφορμή ένα story που ανέβασε η 21χρονη στο Instagram, στο οποίο έδειχνε τη Χαλκιδική.

Σύμφωνα, ο 26χρονος -χωρίς προφανή λόγο- βγήκε εκτός εαυτού και άρχισε να τη χτυπά μέσα στο αυτοκίνητο όπου βρίσκονταν, της έσπασε το τηλέφωνο και στη συνέχεια απείλησε να την κάψει με ένα μπουκάλι βενζίνη.

Η κοπέλα σε πανικό κατάφερε να βγει και να ζητήσει βοήθεια. Μέχρι να τον συλλάβουν οι αστυνομικοί, ο οξύθυμος νεαρός άνδρας είχε πάει στους δικούς της, απειλώντας ότι θα τους κάψει και αυτούς.

Τελικά, του πέρασαν χειροπέδες και καταδικάστηκε σε 3 χρόνια και 4 μήνες φυλάκιση, καθώς η κοπέλα έχει υποβάλει συνολικά εναντίον του τέσσερις μηνύσεις.

Το θύμα της επίθεσης μίλησε στην κάμερα του Star και αποκάλυψε τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια του συζύγου της τα τελευταία χρόνια. «Η πρώτη μήνυση που κατέθεσα ήταν όταν με χτύπησε ενώ ήμουν έγκυος, όταν ήταν να κάνω την αυχενική διαφάνεια», είπε αρχικά.

«Με χτυπούσε, ενώ ήταν η μικρή μπροστά, σε όλο τον δρόμο από τη Χαλκιδική μέχρι τη Θεσσαλονίκη. Είχα αιματώματα στο κεφάλι, ματωμένα μάτια, χάλια. Η μικρή έκανε να μιλήσει τέσσερις μέρες. Είχα ανεβάσει ένα story που έγραφε “my home” για τη Χαλκιδική και αυτός νευρίασε, μου έσπασε το τηλέφωνο και μου έδωσε σφαλιάρα. Είχε στο αμάξι 1,5 λίτρο βενζίνη και μου έλεγε “θα σε κάψω και θα ηρεμήσω”», περιέγραψε η κοπέλα για το χρονικά τελευταίο περιστατικό.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα