Χαλκιδική: Βίντεο ντοκουμέντο από τους άγριους ξυλοδαρμούς 12χρονου από συμμαθητές του

Τον ξαναχτύπησαν γιατί ενημέρωσε τους γονείς του

Parallaxi
χαλκιδική-βίντεο-ντοκουμέντο-από-του-1115348
Parallaxi

Βίντεο σοκ με τους ξυλοδαρμούς ενός 12χρονου από συμμαθητές του έξω από το σχολείο του στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Ο μαθητής της Α’ Γυμνασίου στο σχολείο στη Χαλκιδική φαίνεται ότι βίωνε εφιαλτικές στιγμές, καθώς σε διάστημα μικρότερο της μίας εβδομάδας έπεσε δύο φόρες θύμα άγριων ξυλοδαρμών από δύο 13χρονους, οι οποίοι δεν δίστασαν να τον ρίξουν στο έδαφος και να τον χτυπήσουν με μπουνιές και κλωτσιές σε όλο του το σώμα.

Κι όλα αυτά ενώ παρόντες ήταν δεκάδες μαθητές του σχολείου με πολλούς από αυτούς να επευφημούν τα όσα διαδραματίζονταν μπροστά τους. Μάλιστα, αρκετοί από αυτούς αντί να σπεύσουν και να δώσουν τέλος στις βίαιες επιθέσεις εναντίον του 12χρονου, κατέγραφαν με τα κινητά τους τηλέφωνα τα χτυπήματα.

«Από την ημέρα που ξεκίνησε το σχολείο ο γιος μου είναι θύμα ξυλοδαρμού από συμμαθητές του. Του κάνουν συστηματικά μπούλινγκ.

Είναι νέος στο σχολείο και αυτά τα παιδιά το παίζουν μάγκες και νταήδες. Προσπαθούν να το παίξουν αρχηγοί. Τραβούν βίντεο με τα κινητά τους και τον χτυπάνε», λέει στο newsit.gr η μητέρα του 12χρονου και συνεχίζοντας προσθέτει:

«Την προηγούμενη εβδομάδα τον χτύπησαν. Πήγαμε να μιλήσουμε στο σχολείο για όλα όσα έγιναν και μετά περίμεναν το παιδί στην εξώπορτα του σχολείου και τον χτύπησαν πάλι. Πάλι τραβούσαν βίντεο και γελούσαν. Πήγαμε στον γιατρό μετά και τον εξέτασε και ευτυχώς είναι καλά. Δεν είναι παιχνίδια αυτά. Φταίνε τα παιδιά, φταίνε και οι γονείς που δεν μιλάνε στα παιδιά τους».

Οι γονείς του 12χρονου μετά τα όλα συνέβησαν πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Κασσάνδρας και κατήγγειλαν τα περιστατικά, ενώ το παιδί εξετάστηκε κι από γιατρούς του κέντρου υγείας της περιοχής.

Από τους δύο ανήλικους που κατηγορούνται για το ξυλοδαρμό του 12χρονου συνελήφθησαν ένας 13χρονος και οι γονείς του, ενώ ακόμα δεν έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία του άλλου αγοριού που συμμετείχε στο ξυλοδαρμό.

Πηγή: newsit.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα