Ελλάδα

Χανιά: Συνελήφθη 12χρονος για ενδοσχολική βία – «Έπιασε τον γιο μου από τον λαιμό»

Πετούσαν πέτρες και κλωτσούσαν τον γιο του, σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα

Parallaxi
χανιά-συνελήφθη-12χρονος-για-ενδοσχολι-1014963
Parallaxi

Ακόμη ένα περιστατικό ενδοσχολικής βίας «παγώνει» την κοινή γνώμη. Η καταγγελία αφορά αυτήν τη φορά σε επεισόδιο σε σχολείο στα Χανιά όπου πατέρας υποστήριξε πως ο γιος του δέχτηκε άγρια επίθεση από άλλους μαθητές, με αποτέλεσμα να συλληφθεί 12χρονος.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο πατέρας του μαθητή- θύματος της επίθεσης στο zarpanews.gr, ο καυγάς ξεκίνησε από τον χώρο του σχολείου στα Χανιά, όταν μία ομάδα μαθητών φέρεται να ενοχλούσε τον φίλο του παιδιού.

Όπως κατήγγειλε ο πατέρας, ο γιος του είπε στα παιδιά να μην ενοχλούν τον φίλο του και εκείνοι, μετά το σχόλασμα, άρχισαν να τον κυνηγούν, πετώντας του πέτρες και κλωτσώντας τον.

«Ο ένας του πετούσε πέτρες, τα άλλα δυο τον κλωτσούσαν και το ένα τον έπιασε από τον λαιμό και του έριξε σφαλιάρα κοντά στο νεκροταφείο. Βγήκε έξω ένας άνθρωπος από συνεργείο και τους είπε ”σταματήστε να πετάτε πέτρες”. Το παιδί, προσπαθούσε να μας πάρει τηλέφωνο, αλλά δεν τον άφηναν, μόλις έφτασε σπίτι και αφού κρυβόταν σε καταστήματα για να γλιτώσει, κάποια στιγμή ξέφυγε και πήγε σπίτι και μας πήρε τηλέφωνο» κατήγειλλε ο πατέρας.

Ο πατέρας είπε ακόμη πως για το συμβάν έγινε καταγγελία και στις Αρχές, οι οποίες επιβεβαίωσαν, πως προχώρησαν στη σύλληψη 12χρονου, υπηκόου Μαρόκου, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα