Ελλάδα

Χιονίζει και πάλι στην Πάρνηθα

Κλειστός ο δρόμος από το ύψος του τελεφερίκ

Parallaxi
χιονίζει-και-πάλι-στην-πάρνηθα-1109039
Parallaxi

Συνεχίζεται η χιονόπτωση στην Πάρνηθα, με αποτέλεσμα να υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη λεωφόρο Πάρνηθας, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία θα υπάρξουν περεταίρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το ύψος του τελεφερίκ. Τα χιόνια έχουν καλύψει το βουνό από το πρωί της Πέμπτης 15/02 με την Τροχαία να είναι παρούσα για να διασφαλίσει την ασφαλή διέλευση των οχημάτων.

Οι πρωινές εικόνες απο το χιονισμένο καταφύγιο Φλαμπούρι της Πάρνηθας, που δημοσίευσε το Forecast Weather Greece, δείχνουν ότι το λευκό πέπλο είχε καλύψει μεγάλο μέρος του βουνού.

Δείτε τις εικόνες:

parnitha_d6d74.png

parnitha_1_f32e0.png

Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή

Στην ανατολική και νότια χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα μέχρι το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Κρήτης τις πρωινές ώρες.

Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα φτάσει τους στα ανατολικά και βόρεια τους 13 με 15 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα τους 15 με 17 και τοπικά στα Δωδεκάνησα τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: ieidiseis.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα