Ελλάδα

Διπλή τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκροί ένας 17χρονος και ένας 31χρονος

Σε Σκιάθο και Ελευσίνα τα δύο δυστυχήματα

Parallaxi
διπλή-τραγωδία-στην-άσφαλτο-νεκροί-έν-1014947
Parallaxi

Τη ζωή του έχασε ένα 17χρονο παιδί το βράδυ της Πέμπτης (25/4) σε τροχαίο στη Σκιάθο.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το skiathoslife.gr, το τροχαίο σημειώθηκε στην περιοχή της Μεγάλης Άμμου, όταν ο ανήλικος έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και προσέκρουσε πάνω σε κάδους απορριμμάτων.

Ο ανήλικος μεταφέρθηκε περίπου στις 23:50 από το ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας στη Σκιάθο, χωρίς τις αισθήσεις, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, ο θάνατος ήταν ακαριαίος, ενώ ο άτυχος οδηγός δεν φορούσε κράνος.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Α.Τ. Σκιάθου.

Τραγωδία στην Ελευσίνα: Νεκρός σε τροχαίο ένας 31χρονος

Μία ακόμα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Ελευσίνα. Ένας 31χρονος έχασε τη ζωή του κι ένας 25χρονος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε στις 01:30 στη συμβολή των οδών Κανελλοπούλου και Μουρίκη κοντά στην παραλία Ελευσίνας. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 31χρονος για άγνωστο λόγο εξετράπη της πορείας του, χτύπησε σε φορτηγό και ανετράπη.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο Θριάσειο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Ο 25χρονος, ο οποίος ήταν συνοδηγός, απεγκλωβίστηκε από πυροσβέστες και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Προανάκριση για το τροχαίο δυστύχημα διεξάγει το Λιμενικό.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα