Ελλάδα

Δολοφονία στα Πατήσια: Το θύμα είχε καταγγείλει τον δράστη για ενδοοικογενειακή βία

Ο 36χρονος φαίνεται να είχε προσαχθεί την προηγούμενη της δολοφονίας, αλλά αφέθηκε ελεύθερος.

Parallaxi
δολοφονία-στα-πατήσια-το-θύμα-είχε-κατ-1014146
Parallaxi

Εικόνα: Eurokinissi

Σε καταγγελία κατά του 36χρονου για ενδοοικογενειακή βία πριν το έγκλημα έχει προχωρήσει ο 27χρονος, που έπεσε θύμα δολοφονίας στο σπίτι του στα Πατήσια το μεσημέρι της Κυριακής.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, το θύμα είχε καταγγείλει τον 36χρονο σύζυγό του – είχαν παντρευτεί στις ΗΠΑ – για ενδοοικογενειακή βία την προηγούμενη της δολοφονίας, και φαίνεται πως είχε προσαχθεί, αλλά αφεθεί ελεύθερος.

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο δράστης πήγε στο σπίτι του 27χρονου και μετά από έντονο καυγά, τον μαχαίρωσε θανάσιμα. Στη συνέχεια, αυτοτραυματίστηκε με το ίδιο όπλο στον θώρακα.

Το χρονικό

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άνδρες καβγάδισαν έντονα στην οδό Λεμεσού 28 και όταν ο καβγάς τους πήρε άγριες διαστάσεις τότε ο ένας έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον άλλον θανάσιμα.

Ο ίδιος στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν στο σημείο και απέκλεισαν την περιοχή.

Τον δράστη παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με την κατάσταση της υγείας του να παραμένει κρίσιμη. Οι Αρχές εξετάζουν τις σχέσεις των δύο ανδρών και τον λόγο που οδήγησε στο έγκλημα.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα