Ελλάδα

Δολοφονία στη Μάνδρα: Πού στρέφονται οι έρευνες για την μαφιόζικη δολοφονία του Χ. Γιαλιά

Νέο βίντεο ντοκουμέντο.

Parallaxi
δολοφονία-στη-μάνδρα-πού-στρέφονται-ο-1116968
Parallaxi

Νέο βίντεο από τη μαφιόζικη δολοφονία του 59χρονου επιχειρηματία, Χρήστου Γιαλιά, στη Μάνδρα έρχεται στη δημοσιότητα. Στο βίντεο καταγράφονται οι πρώτες στιγμές μετά την επίθεση και ο πανικός που επικράτησε στο σημείο.

Όπως φαίνεται και στα πλάνα, αστυνομικοί έχουν προσεγγίσει στο φλεγόμενο όχημα και με πυροσβεστήρες επιχειρούν να σβήσουν τις φλόγες μη γνωρίζοντας ακόμη αν υπάρχουν άτομα στο αυτοκίνητο. Οι πληροφορίες είανι αρχικά συγκεχυμένες, ωστόσο στη συνέχεια αποκαλύπτεται πως το φλεγόμενο όχημα ήταν το αποτέλεσμα της στυγερής δολοφονίας του 59χρονου επιχειρηματία.

Μέσα στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε απανθρακωμένος ο Χρήστος Γιαλιάς, τον οποίο οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης «γάζωσαν» αρχικά με 18 σφαίρες και στη συνέχεια πυρπόλησαν το όχημα.

Στο σημείο επικρατεί αναστάτωση. Ένας άνδρας ακούγεται να φωνάζει: «Ο πατέρας μου πού είναι;». Στη συνέχεια ακούγονται οι κραυγές φίλου του Χρήστου Γιαλιά, που όπως ισχυρίζεται, ακολουθούσε το αυτοκίνητο του επιχειρηματία στα 100 μέτρα.

«Μαζί ήμασταν σου λέω. Μπροστά ήταν ο Χρήστος και στα 100 μέτρα ήμουν εγώ» ανέφερε στους αστυνομικούς που προσπαθούσαν να συλλέξουν πληροφορίες.

Η ενέδρα θανάτου στήθηκε μόλις λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του 59χρονου στη Μάνδρα.

Βρέθηκαν 18 κάλυκες – Πού στρέφονται οι έρευνες

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., οι δράστες «γάζωσαν» με σφαίρες το αυτοκίνητο του 59χρονου, ενώ στη συνέχεια το πυρπόλησαν.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας της ΕΛ.ΑΣ. εντοπίστηκαν γύρω από το όχημα 18 κάλυκες, ενώ το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω διερεύνηση.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για τη διαλεύκανση της υπόθεσης της εν ψυχρώ δολοφονίας του 59χρονου επιχειρηματία στρέφονται σε προσωπικές και επαγγελματικές διαφορές, που μπορεί να είχε.

πηγή in.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα