Ελλάδα

Δολοφονία στην Κω: Νέο βίντεο – ντοκουμέντο με ύποπτη πορεία του 32χρονου

Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις για τον τρόπο που έδρασε ο 32χρονος

Parallaxi
δολοφονία-στην-κω-νέο-βίντεο-ντοκουμ-1026134
Parallaxi

Νέο βίντεο – ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας σχετικά με την δολοφονία της Αναστάζια στην Κω.

Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές καταγράφεται από κάμερα ασφαλείας γειτονικού του σπιτιού να κατευθύνεται με τα πόδια προς το σημείο της δολοφονίας.

Περίπου 11 λεπτά μετά, όπως αναφέρει το MEGA, επιστρέφει περνώντας από τον ίδιο δρόμο. Δείχνει ανήσυχος και συνεχώς μιλάει στο κινητό του.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι πήγαινε να ελέγξει αν η σορός της άτυχης κοπέλας παρέμενε θαμμένη στον θάμνο στις Αλυκές, εκεί όπου την είχε κρύψει ο ίδιος το βράδυ της 12ης Ιουνίου.

Παρά τις προσπάθειές του να πείσει τις δικαστικές Αρχές ότι είναι αθώος, σειρά λαθών που έκανε το μοιραίο βράδυ τον «έκαψαν».

Επί έξι μήνες πριν το έγκλημα “κατέβαζε” βίντεο με βιασμούς

Στο μεταξύ, συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις για τον τρόπο που έδρασε ο 32χρονος.

Ανάμεσα στα υπόλοιπα στοιχεία που κατάφεραν τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια να ανακτήσουν από το κινητό του τηλέφωνο, πραγματοποίησαν μία έρευνα σε βάθος εξαμήνου και ανακάλυψαν πως επί ένα εξάμηνο ο κατηγορούμενος αναζητούσε, “κατέβαζε” και έβλεπε βίντεο στο διαδίκτυο με πορνογραφικό υλικό, ακόμη όμως και βιασμούς…

Από την έρευνα, λοιπόν, φαίνεται πως ο δράστης είχε αρχίσει να διαμορφώνει στο μυαλό του την ιδέα να προβεί σε μία τέτοια ενέργεια και το θύμα που θα έπεφτε στα χέρια του ήταν θέμα χρόνου να βρεθεί.

Οι συγκυρίες έφεραν στον δρόμο του την άτυχη Αναστάζια για την οποία, όμως, προέκυψε και κάτι άλλο ανατριχιαστικό. Ενδεχομένως την είχε δει κάπου ή ήταν φίλη στο Facebook με κάποιον κοινό γνωστό τους. Λίγες ημέρες πριν το έγκλημα την έκανε φίλη και αμέσως μετά το έγκλημα την διέγραψε, νομίζοντας ότι αυτό δεν θα το έβρισκαν ποτέ οι Αρχές όπως και όλα τα υπόλοιπα που φρόντισε να διαγράψει και ανακτήθηκαν πλήρως.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα