Δολοφονία στον Πειραιά: Πυροβόλησε εξ επαφής το θύμα

Τι είπε ο 68χρονος στους αστυνομικούς.

Parallaxi
δολοφονία-στον-πειραιά-πυροβόλησε-εξ-1057671
Parallaxi

Χθες το μεσημέρι στην οδό Πραξιτέλους, κοντά στη συμβολή της με τον πεζόδρομο της Σωτήρος, τον πιο εμπορικό δρόμο του Πειραιά, ένας 68χρονος σκότωσε εξ επαφής με καραμπίνα έναν 39χρονο που εργαζόταν σε χώρο πάρκινγκ.

Έχουν ήδη κυκλοφορήσει βίντεο όπου παρουσιάζεται ο ηλικιωμένος να πυροβολεί από απόσταση αναπνοής το θύμα του σε πολυσύχναστο πάρκινγκ στην οδό Πραξιτέλους.

Το θύμα, 39 ετών και πατέρας τριών παιδιών άφησε την τελευταία του πνοή στο Τζάνειο. Άλλοι μάρτυρες υποστηρίζουν ότι πέθανε ακαριαία. Επί τόπου συνελήφθη ο δράστης ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, γνωριζόταν με το θύμα. Ο 39χρονος εργαζόταν σε επιχείρηση στην οδό Πραξιτέλους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είχε έρθει σε αντιπαράθεση μαζί του, σύμφωνα με την πρώτη εικόνα, για τις θέσεις πάρκινγκ.

«Τον έφαγα…» είπε ο 68χρονος στους αστυνομικούς

Για μια θέση στο πάρκινγκ, την Παρασκευή (15/09) ένας 68χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν 39χρονο στον Πειραιά. Μάλιστα, όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 68χρονο δράστη, αυτός φέρεται να τους είπε «τον έφαγα τον…».

Συγκεκριμένα, ένας 68χρονος εκτέλεσε με κυνηγετική καραμπίνα έναν 39χρονο υπάλληλο υπαίθριου πάρκινγκ, πυροβολώντας τον εξ επαφής στο κεφάλι και ενώ το θύμα βρισκόταν αιμόφυρτο στον δρόμο, ο δράστης πήγε από πάνω του και του έδωσε τη δεύτερη χαριστική βολή.

Κάτοικοι, περαστικοί και εργαζόμενοι βίωσαν το απόλυτο σοκ. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και το ΕΚΑΒ, αλλά ήταν ήδη αργά. Το βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύλληψης του 68χρονου κόβει την ανάσα. Ο δράστης κατεβαίνει από την πολυκατοικία, κρατώντας την καραμπίνα. Οι αστυνομικοί τού φωνάζουν να πετάξει το όπλο. Μάλιστα, οι αστυνομικοί τού φωνάζουν πολλές φορές να πετάξει την καραμπίνα. Τελικά, εκείνος την πετά και τρεις αστυνομικοί ορμούν και τον συλλαμβάνουν.

Πηγή: ieidiseis 

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα