Ελλάδα

Έδεσσα: Ανήλικος και 19χρονος μεταξύ των πέντε νεκρών του φρικτού τροχαίου

Εικόνες - σοκ

Parallaxi
έδεσσα-ανήλικος-και-19χρονος-μεταξύ-των-1034683
Parallaxi

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των τεσσάρων εκ των πέντε ανθρώπων που έχασαν σήμερα τη ζωή τους σε σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτου με ΙΧ στον Περιφερειακό της Έδεσσας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τέσσερις άντρες, ηλικίας 55, 50, 19 και 16 ετών, όλοι τους υπήκοοι Αλβανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες και τα πέντε άτομα εργάζονταν σε αγροκτήματα της περιοχής και κατευθυνόταν προς το Μαυροβούνι Σκύδρας.

Σημειώνεται ότι ο πέμπτος νεκρός, που επίσης επέβαινε στο ΙΧ, ήταν άντρας και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του.

Υπενθυμίζεται ότι το σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις έξι το απόγευμα, όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι πέντε άτυχοι άνδρες συγκρούστηκε μετωπικά με το φορτηγό, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Για την ανάσυρση των επιβαινόντων από το ΙΧ αυτοκίνητο χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, ενώ ο οδηγός της νταλίκας μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο Έδεσσας, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η υγεία του.

Το μοιραίο αυτοκίνητο καρφώθηκε κάτω από την νταλίκα και μεταμορφώθηκε σε άμορφη μάζα. Οι εικόνες είναι απίστευτες. Το μπροστινό τμήμα του ΙΧ και η καμπίνα των επιβατών είχε στην κυριολεξία διαλυθεί. Τα πλάνα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σοκάρουν.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα