Εξαφάνιση 34χρονης: Στην Ικαρία εκτάκτως αστυνομικοί της Δίωξης Ανθρωποκτονιών

Συμπληρώθηκαν 48 ώρες από την εξαφάνισή της στο νησί.

Parallaxi
εξαφάνιση-34χρονης-στην-ικαρία-εκτάκτω-473445
Parallaxi

Άκαρπες παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό της 34χρονης Αγγλοκύπριας αστροφυσικού Νάταλι Κρίστοφερ, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το πρωί της Δευτέρας, στην περιοχή Κεραμέ, στον Άγιο Κήρυκο Ικαρίας.

Τις επόμενες ώρες θα μεταβεί στο νησί της Ικαρίας κλιμάκιο αστυνομικών του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής καθώς και ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι της ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με την Καθημερινή. Αστυνομικές πηγές διευκρινίζουν ότι το κλιμάκιο των Ανθρωποκτονιών μεταβαίνει για συνδρομή και όχι επειδή έχουν προκύψει ισχυρές ενδείξεις ότι η γυναίκα έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας. Στην Ικαρία θα πάει και μια ακόμα ομάδα ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής.

Στις έρευνες αυτή την ώρα εκτός από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος συμμετέχουν στελέχη της Ασφάλειας Σάμου, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ικαρίας, κλιμάκιο του Λιμενικού Σταθμού Αγίου Κηρύκου και εθελοντές διασώστες. Χθες το απόγευμα στο νησί πήρε εντολή να μεταβεί και ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. εξοπλισμένο με θερμικές κάμερες, ενώ από τις βραδινές ώρες τις έρευνες συνδράμει κλιμάκιο αστυνομικών από την Αθήνα εξοπλισμένο με ειδικά μηχανήματα γεωεντοπισμού.

Αποστολή του κλιμακίου είναι να εντοπίσει το ακριβές σημείο απ΄όπου εξέπεμψε για τελευταία φορά στίγμα το κινητό τηλέφωνο της 34χρονης.

Εν τω μεταξύ η αγωνία για την τύχη της κορυφώνεται, καθώς συμπληρώθηκαν 48 ώρες από την εξαφάνισή της στο νησί. Από τη Γραμμή Ζωής εκδόθηκε alert για την εξαφάνισή της και ζητούνται πληροφορίες. 

Δείτε περισσότερα:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα