Ελλάδα

ΕΜΥ: Καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και ισχυροί άνεμοι τις επόμενες ημέρες

Όπως προειδοποιεί η ΕΜΥ.

Parallaxi
εμυ-καταιγίδες-χαλαζοπτώσεις-και-ισχ-324552
Parallaxi

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχίζουν να εκδηλώνονται σε αρκετές περιοχές της χώρας και δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο της ΕΜΥ.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

Σήμερα, η κεντρική και ανατολική Μακεδονία και πιθανόν μέχρι το βράδυ η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η δυτική και η κεντρική Στερεά και η Πελοπόννησος.

Αύριο, κατά διαστήματα η κεντρική Μακεδονία, οι Σποράδες και πιθανόν μέχρι το μεσημέρι η βόρεια Εύβοια και το βόρειο Αιγαίο. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πρόσκαιρα πιθανόν η Θεσσαλία, η Ήπειρος, η δυτική και η κεντρική Στερεά.

Την Πέμπτη, θα επηρεαστούν κατά διαστήματα η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, οι Σποράδες και πιθανόν η βόρεια Εύβοια. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανόν η Ήπειρος, η δυτική Μακεδονία, η δυτική και η κεντρική Στερεά.

Την Παρασκευή θα επηρεαστούν κατά διαστήματα η δυτική και η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, η Ήπειρος και πιθανόν το πρωί οι Σποράδες, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανόν η δυτική Στερεά και η Πελοπόννησος (κυρίως η δυτική).

Το Σάββατο θα επηρεαστούν μέχρι το βράδυ κατά διαστήματα πιθανόν η δυτική και η κεντρική Μακεδονία (κυρίως η Πιερία, η Ημαθία, η Πέλλα), η Ήπειρος και η Θεσσαλία (κυρίως η δυτική και η βόρεια).

Πηγή: ΑΠΕ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα