Ενεργοποίησε το panic button η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα μετά τον ξυλοδαρμό

Ένα περιπολικό βρίσκεται πλέον έξω από το σπίτι που μένει, ενώ κάθε της μετακίνηση εκτός σπιτιού γίνεται συνοδεία αστυνομικών.

Parallaxi
ενεργοποίησε-το-panic-button-η-σύζυγος-του-απόστ-1176686
Parallaxi

Ενεργοποίησε το panic button η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, Σοφία Πολυζωγοπούλου, μετά τον ξυλοδαρμό που υπέστη από τον ίδιο.

Η 37χρονη δικηγόρος μετέβη το πρωί της Τρίτης στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας όπου εγκαταστάθηκε και ενεργοποιήθηκε η εφαρμογή panic button, που χορηγείται στα θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

Παράλληλα, μετά από αίτημά της, ένα περιπολικό βρίσκεται πλέον έξω από το σπίτι που μένει, ενώ κάθε της μετακίνηση εκτός σπιτιού γίνεται συνοδεία αστυνομικών.

Υπενθυμίζεται ότι η Σοφία Πολυζωγοπούλου είχε ζητήσει να της χορηγηθεί η εφαρμογή panic button από το νοσοκομείο όπου και ενημέρωσε πως τα σοβαρά της τραύματα είναι αποτέλεσμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της και πως η ίδια είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Ο Απόστολος Λύτρας αφέθηκε χθες ελεύθερος μετά την απολογία του σε ανακριτή και εισαγγελέα, παρότι η κατηγορία που τον βαραίνει είναι κακουργηματικού χαρακτήρα. Η απόφαση αυτή προκάλεσε διπλή παρέμβαση του Αρείου Πάγου, που χθες ζήτησε να ελεγχθεί πειθαρχικά το σκεπτικό και σήμερα επανήλθε, ζητώντας την εξέταση της υπόθεσης κατά προτεραιότητα.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα