Ελλάδα

Επεισόδια Ρέντη: Δεν έγινε το χειρουργείο του αστυνομικού – Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάστασή του

Μεγαλώνει η αγωνία για τον αστυνομικό από τη Θεσσαλονίκη

Parallaxi
επεισόδια-ρέντη-δεν-έγινε-το-χειρουργ-595937
Parallaxi

Στην ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας βρίσκεται ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» μετά από σοβαρό χτύπημα στον μηρό από φωτοβολίδα σε επεισόδια, καθώς το δεύτερο χειρουργείο που ήταν να υποβληθεί νωρίτερα, τελικά αναβάλλεται καθώς η κατάσταση του κρίθηκε εξαιρετικά κρίσιμη, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ethnos.gr, ο 31χρονος βρίσκεται σε τεχνητό κώμα.

Κατά πληροφορίες, οι γιατροί προχώρησαν σε αυτή την απόφαση για να μπορούν να ελέγχουν καλύτερα την κατάστασή του. Σε 2 με 3 ημέρες, θα προσπαθήσουν να τον αποσωληνώσουν, για να δουν εάν ανταπεξέρχεται ο οργανισμός του και να αποφασίσουν για τα επόμενα βήματα.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με το χτεσινό ιατρικό ανακοινωθέν περίπου στις 23:00 ξεκίνησε η διαδικασία την ανάνηψης αφού όταν έφθασε στο νοσοκομείο ο αστυνομικός δεν είχε τις αισθήσεις του, 25 λεπτά αργότερα έπαθε καρδιακή ανακοπή, όμως μετά από 10 λεπτά οι γιατροί κατάφεραν να τον επαναφέρουν και να τον σταθεροποιήσουν αιμοστατικά και στη συνέχεια μπήκε στο χειρουργείο, όπου ακολούθησε μία πολύωρη επέμβαση.

Οι γιατροί κατάφεραν να περιορίσουν, όσο μπορούσαν, την αιμορραγία και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν αφαιρέθηκε από το πόδι του ένα μεταλλικό αντικείμενο μήκους 5 εκατοστών, 2 εκατοστών πάχους και 2 εκατοστών πλάτους.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ / ethnos.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα