Ελλάδα

Επεισόδια στο Νέο Ηράκλειο: Τα νεότερα για την υγεία της 16χρονης

Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες για τον τραυματισμό

Parallaxi
επεισόδια-στο-νέο-ηράκλειο-τα-νεότερα-1075486
Parallaxi

Σε μονάδα αυξημένης φροντίδας στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς νοσηλεύεται η 16χρονη κοπέλα που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο Νέο Ηράκλειο έπειτα από αντιφασιστική συναυλία το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με το Mega, η κατάσταση της υγείας της εξελίσσεται ομαλά και μετά από τη δεύτερη αξονική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη, οι γιατροί έδειξαν ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα. Μόλις το επιτρέψει η υγεία της, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας θα της πάρουν κατάθεση, η οποία αναμένεται να ρίξει φως στα ερωτηματικά που υπάρχουν γύρω από τον τραυματισμό της. Αν δηλαδή, χτυπήθηκε στο κεφάλι από αντικείμενο που πέταξαν αντιεξουσιαστές, ή αν την χτύπησαν οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, όπως καταγγέλλει η ομάδα ΚΕΕΡΦΑ.

Τι αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες

«Ήταν αναίσθητη με το κεφάλι πάνω και γυρνώντας την στο πλάι είδαμε ότι υπάρχει αιμάτωμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Αρχικά δεν ήταν κανείς για περίπου 10 λεπτά και μετά ήρθαν τα ματ ήταν κάποιος από τα ματ από πάνω της», ανέφερε κάτοικος της περιοχής.

«Πανικόβλητοι κατεβήκαμε κάτω και μας είπε ο γείτονας μας ότι υπάρχει κάτω κάποιος σαν να είναι πτώμα. Όντως υπήρχε το κορίτσι αυτό ηλικιακά το κάναμε από 15 έως 17 ετών ανάσκελα στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν νεκρό. Φορούσε μαύρο μπουφάν χοντρό γάντια και μας έκανε εντύπωση ότι ήταν βαριά ντυμένη για την εποχή», είπε άλλος κάτοικος.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα