Επιστρέφει εσπευσμένα στην Ελλάδα ο Αλέξης Τσίπρας λόγω των πυρκαγιών στην Αττική

Επιστρέφει εσπευσμένα στην Ελλάδα από την Βοσνία – Ερζεγοβίνη.

Parallaxi
επιστρέφει-εσπευσμένα-στην-ελλάδα-ο-α-344976
Parallaxi

Επιστρέφει εσπευσμένα στην Ελλάδα από την Βοσνία – Ερζεγοβίνη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας λόγω των εξελίξεων με τα πύρινα μέτωπα στην Αττική. Ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα παραμείνει για το υπόλοιπο πρόγραμμα και τη βράβευσή του στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, λόγω των εξελίξεων στη χώρα μας.

Το προβληματισμό του για τα τρία πύρινα μέτωπα στην Αττική εξέφρασε νωρίτερα από το Μόσταρ της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης, o πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, υπογραμμίζοντας όμως πως «παρά τις αντίξοες συνθήκες θα καταφέρουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να τεθούν σε έλεγχο».

«Πριν ξεκινήσω να κάνω μια αναφορά σε μια μεγάλη δυσκολία που αντιμετωπίζουμε στην Ελλάδα και έχει να κάνει με τρία παράλληλα μέτωπα στην Αττική, μια πολύ δύσκολη κατάσταση στην Αττική.

Είμαι σε ανοιχτή επικοινωνία με τους υπουργούς. Όλες οι επίγειες και εναέριες δυνάμεις επιχειρούν. Θέλω να πιστεύω ότι παρά τις αντίξοες συνθήκες θα καταφέρουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να τεθούν σε έλεγχο .

Με προβληματίζουν τα παράλληλα τρία μέτωπα, οι παράλληλες εστίες , η σκέψη μου είναι εκεί» δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Άφησε ακόμα το ενδεχόμενο οι σημερινές πυρκαγιές να είναι έργο εμπρηστών.

Αμέσως μετά την προσγείωσή του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα μεταβεί στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Πηγή: ΑΠΕ

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα