Ελλάδα

Εξώδικο της Μαρέβας στην Ακρίτα

Επεσήμανε και τον προσωπικό και όχι πολιτικό χαρακτήρα της επίθεσης που δέχεται από την Έλενα Ακρίτα

Parallaxi
εξώδικο-της-μαρέβας-στην-ακρίτα-818033
Parallaxi

Με εξώδικη δήλωση της η Μαρέβα Γκραμπόφσκι απάντησε στις κατηγορίες της Έλενας Ακρίτα που έλαβαν χώρα μέσω αναρτήσεων της τελευταίας στο Facebook στις 31.3.2024 και 1.4.2024.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο εξώδικο η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι δεν άφησε κανένα σημείο των εν λόγω αναρτήσεων της Έλενας Ακρίτα ασχολίαστο, απαντώντας με λεπτομέρειες και απτά αποδεικτικά στοιχεία που καταρρίπτουν όλους τους ανυπόστατους ισχυρισμούς της.

Επιπλέον, επισήμανε και τον προσωπικό και όχι πολιτικό χαρακτήρα της επίθεσης που δέχεται από την κ. Έλενα Ακρίτα, τα σχόλια της οποίας, είναι προσβλητικά και ανήθικα και τη θίγουν ως άνθρωπο, επαγγελματία αλλά κυρίως ως γυναίκα.

Πηγή: newsit.gr

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν από μία ανάρτηση της κυρίας Έλενας Ακρίτα χθες Κυριακή, 31.3.2024, με την οποία άφηνε υπονοούμενα περί «παραγοντισμού» της κυρίας Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη «με sms και τηλεφωνήματα σε επιχειρηματίες και μεγαλοεκδότες» με αφορμή δημοσίευμα της «ΕΣΤΙΑΣ» που διαψεύστηκε τόσο από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, όσο και από το περιβάλλον του εκδότη και επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη.

Με αφορμή αυτή την ανάρτηση ο υπουργός Υγείας σε τηλεοπτική συνέντευξή του είχε πει πως η κυρία Ακρίτα στοχοποιεί την κυρία Γκραμπόφσκι και θα έπρεπε να της ζητήσει συγνώμη.

Στον κ. Γεωργιάδη απάντησε η κυρία Ακρίτα λέγοντας πως το να ζητήσει συγνώμη λογικά αποτελεί πρωταπριλιάτικο αστείο, ενώ επανέφερε την ανάρτησή της με τις ίδιες αιχμές κατά της κυρίας Γκραμπόφσκι, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την προσφυγή της στη Δικαιοσύνη και το αίτημα περί άρσης της ασυλίας της.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα