Ελλάδα

Εύβοια: Στην Αστυνομία 18χρονος για εμπρησμό στα Ψαχνά – Τον “έδωσε” η μητέρα του

Αναμένεται να συλληφθεί αφού υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία για την κατηγορία απόπειρας εμπρησμού

Parallaxi
εύβοια-στην-αστυνομία-18χρονος-για-εμπρ-1014963
Parallaxi

Ένας 18χρονος προσήχθη για εμπρησμό από πρόθεση στα Ψαχνά και συγκεκριμένα στη φωτιά που ξέσπασε στις 21 Αυγούστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του in, η μητέρα του 18χρονου, που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ήταν εκείνη που ομολόγησε ότι ο νεαρός έβαλε φωτιά σε θάμνο στα Ψαχνά και προσήχθη και η ίδια.

Πληροφορίες από την πυροσβεστική αναφέρουν ότι ο 18χρονος αναμένεται να συλληφθεί αφού υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία για την κατηγορία απόπειρας εμπρησμού.

Μια προσαγωγή για εμπρησμό και στην Κάρυστο

Ένας 20χρονος προσήχθη για εμπρησμό στην Κάρυστο . Η φωτιά στην Κάρυστο εκδηλώθηκε την περασμένη Κυριακή και, μιλώντας σε τοπικά Μέσα, ο δήμαρχος Λευτέρης Ραβιόλος, την Τετάρτη, είχε αφήσει υπόνοιες για εμπρησμό.  «Είναι πολύ περίεργο το ότι ταυτόχρονα εκδηλώθηκαν οι εστίες και στα τρία μέτωπα τα οποία απέχουν μεταξύ τους 3 χιλιόμετρα» είχε πει χαρακτηριστικά, μιλώντας στο evima.

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον 45χρονο που συνελήφθη για εμπρησμό στον Αυλώνα

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε η Εισαγγελία σε βάρος του 45χρονου συλληφθέντα, χθες, για εμπρησμό στον Αυλώνα. Η δίωξη αφορά το αδίκημα του εμπρησμού από πρόθεση και η υπόθεση ανατέθηκε σε ανακριτή. Ο κατηγορούμενος έλαβε ήδη προθεσμία για την απολογία του για την ερχόμενη Τρίτη και μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα