Φαίη Μπακογιώργου: Στις 7 Οκτωβρίου θα συνεχιστεί η δίκη για τη δολοφονία της

Αναβλήθηκε η δίκη επειδή η κατηγορούμενη δεν διέθετε συνήγορο υπεράσπισης.

Parallaxi
φαίη-μπακογιώργου-στις-7-οκτωβρίου-θα-σ-1195109
Parallaxi

Ξεκίνησε τυπικά η δίκη για τη στυγερή δολοφονία της 23χρονης εγκύου Φαίης Μπακογιώργου στην Κυψέλη, με κατηγορούμενες τη σπιτονοικοκυρά της, τη μητέρα της και την αδελφή της. Όμως, το δικαστήριο χρειάστηκε να διακόψει για τις 7 Οκτωβρίου τη δίκη, καθώς η κατηγορούμενη δεν διέθετε συνήγορο υπεράσπισης.

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου βρέθηκαν η μητέρα και η αδελφή του θύματος, στις οποίες έχει αποδοθεί το κακούργημα της συνέργειας σε ανθρωποκτονία από πρόθεση, την οποία φέρεται να τέλεσε η σπιτονοικοκυρά.

Ωστόσο, το δικαστήριο χρειάστηκε να διακόψει για τις 7 Οκτωβρίου προτού μπει στην ουσία της υπόθεσης, καθώς η κατηγορούμενη σπιτονοικοκυρά δεν προσήλθε από τις φυλακές, δηλώνοντας μέσω εγγράφου ότι δεν διαθέτει συνήγορο υπεράσπισης.

Να σημειωθεί ότι παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας δήλωσε ο πατέρας της Φαίης, με την πληρεξούσιο δικηγόρο του να ζητά από το δικαστήριο τη μεταγωγή της από τις φυλακές. Το αίτημα έγινε δεκτό, με το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο να διακόπτει για την ερχόμενη εβδομάδα.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα