Ελλάδα

Φωτιά σε διαμέρισμα στην Πλατεία Αττικής: Έχασε τη ζωή του ο δημοσιογράφος Αντώνης Χρυσουλάκης

Ο 37χρονος φέρεται να πέθανε του λόγω των αναθυμιάσεων.

Parallaxi
φωτιά-σε-διαμέρισμα-στην-πλατεία-αττι-1044290
Parallaxi

Ο δημοσιογράφος Αντώνης Χρυσουλάκης, ηλικίας 37 ετών, που εργαζόταν στον όμιλο «Παραπολιτικά», έχασε τη ζωή του, την Κυριακή (13/08), ύστερα από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά του στην Πλατεία Αττικής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η φωτιά προκλήθηκε από μαγειρικό σκεύος και εικάζεται ότι είτε αποκοιμήθηκε είτε έχασε για κάποιον λόγο τις αισθήσεις του. Ο δημοσιογράφος θεωρείται ότι επέστρεψε στο σπίτι του, στην Πλατεία Αττικής, ύστερα από νυχτερινή βάρδια. Μάλιστα, ο 37χρονος φέρεται να έχασε την ζωή του λόγω των αναθυμιάσεων.

Η σορός παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, πάντως, η πυρκαγιά είχε σβηστεί προτού φτάσουν στο σημείο οι πυροσβέστες.

Η ανακοίνωση για τον θάνατο του Αντώνη Χρυσουλάκη

Ο όμιλος μέσων ενημέρωσης «Παραπολιτικά» εξέδωσε, το πρωί της Κυριακής (13/08), ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε τον θάνατο του δημοσιογράφου Αντώνη Χρυσουλάκη.

Χαρακτηριστικά, στην εν λόγω ανακοίνωση, αναφέρονται τα εξής: «Ο Αντώνης είχε αναδειχθεί ως ένας από τους καλύτερους αστυνομικούς συντάκτες της νέας γενιάς δημοσιογράφων, με αποκλειστικά ρεπορτάζ και τεκμηριωμένη πληροφόρηση. Στενάχωρα ξημέρωσε η σημερινή ημέρα για τον όμιλο των “Παραπολιτικών”, καθώς ένα ιδιαίτερα αγαπητό και πολύ δραστήριο μέλος της “έφυγε” από τη ζωή. Ο λόγος για τον δημοσιογράφο, Αντώνη Χρυσουλάκη, που κάλυπτε το αστυνομικό ρεπορτάζ για την εφημερίδα “Παραπολιτικά”, το ραδιόφωνο των “Παραπολιτικών” και το site parapolitika.gr. Ο Αντώνης είχε αναδειχθεί ως ένας από τους καλύτερους αστυνομικούς συντάκτες της νέας γενιάς δημοσιογράφων, με αποκλειστικά ρεπορτάζ και τεκμηριωμένη πληροφόρηση. Η απώλειά του σκόρπισε ανείπωτη θλίψη σε όλο το διοικητικό, δημοσιογραφικό και τεχνικό προσωπικό του ομίλου “Παραπολιτικά”, που εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Πηγή: ieidiseis

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα