Ελλάδα

Γυναικοκτονία στους Αγ. Αναργύρους: «Την έχει φάει στην πλάτη» – Νέο ηχητικό με συνομιλία αστυνομικών

Στο φως ο διάλογος ανάμεσα σε αστυνομικό της ΟΠΚΕ και τηλεφωνήτρια της Άμεσης Δράσης, αμέσως μετά τη στιγμή που η 28χρονη δολοφονήθηκε από τον 39χρονο.

Parallaxi
γυναικοκτονία-στους-αγ-αναργύρους-τ-1143464
Parallaxi

Εικόνα: Eurokinissi

Το φως της δημοσιότητας βλέπει ένα ακόμη ηχητικό ντοκουμέντο από το βράδυ που η Κυριακή Γρίβα δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Πιο συγκεκριμένα, στο ηχητικό που δημοσίευσε το Star, καταγράφεται η συνομιλία ανάμεσα σε αστυνομικό της ΟΠΚΕ και τηλεφωνήτρια της Άμεσης Δράσης, ύστερα από τρία λεπτά αφότου ο 39χρονος σκότωσε την 28χρονη.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή αστυνομικοί που υπηρετούσαν στο τμήμα των Αγίων Αναργύρων έλεγαν ότι δεν έχουν καταλάβει τι έχει γίνει.

Ο αστυνομικός της ΟΠΚΕ περιγράφει τη γυναικοκτονία, εξηγώντας πως ο δράστης τη μαχαίρωσε και στη συνέχεια επιχείρησε να αυτοκτονήσει, με την τηλεφωνήτρια αρχικά να μην καταλαβαίνει.

Ο διάλογος:

Αστυνομικός ΟΠΚΕ: Ναι συνάδελφε, καλησπέρα. Είμαι από την ΟΠΚΕ… Τηλεφωνήτρια Άμεσης Δράσης: Ναι Αστυνομικός ΟΠΚΕ: Στο τμήμα των Αγίων Αναργύρων έχει γίνει μάλλον ανθρωποκτονία πλέον. Τηλεφωνήτρια Άμεσης Δράσης: Ανθρωποκτονία; Αστυνομικός ΟΠΚΕ: Ναι ανθρωποκτονία και στη συνέχεια απόπειρα αυτοκτονίας Τηλεφωνήτρια Άμεσης Δράσης: Τι έγινε; Αστυνομικός ΟΠΚΕ: Λοιπόν… Λοιπόν… Είχε έρθει … Έχει έρθει στο αστυνομικό τμήμα μία γυναίκα να δηλώσει ότι κάποιος την απειλεί, με κάποιον γνωστό της Τηλεφωνήτρια Άμεσης Δράσης: Ναι… Αστυνομικός ΟΠΚΕ: Βγαίνοντας από το αστυνομικό τμήμα, ανακατευθύνεται προς το αστυνομικό τμήμα ξανά και έχει έρθει άλλο ένα άτομο, ο οποίος τη μαχαιρώνει και στη συνέχεια αυτοκτονεί. Τηλεφωνήτρια Άμεσης Δράσης: Τη μαχαίρωσε και αυτοκτόνησε; Αστυνομικός ΟΠΚΕ: Ναι… Τηλεφωνήτρια Άμεσης Δράσης: Έξω από το τμήμα; Αστυνομικός ΟΠΚΕ: Ναι, ακριβώς μπροστά στον σκοπό… Με το που έγινε αυτό σε δύο με τρία λεπτά ήμασταν και εμείς εδώ διερχόμενοι. Τηλεφωνήτρια Άμεσης Δράσης: Και πώς αυτοκτόνησε αυτή; Αστυνομικός ΟΠΚΕ: Ξαναλέω. Τη γυναίκα χτύπησε ο άντρας και στη συνέχεια έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό του. Τηλεφωνήτρια Άμεσης Δράσης: Α και ο άντρας αυτοκτόνησε; Αστυνομικός ΟΠΚΕ: Ναι… Απόπειρα έχει κάνει. Έχει τις αισθήσεις του ο άντρας Πιστεύω ότι μπορεί να ζήσει. Τη γυναίκα δεν τη βλέπω… Την έχει φάει στην πλάτη…

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα