Ελλάδα

Η Αν Χαθαγουεϊ κάνει διακοπές στην Ελλάδα και φωτογραφίζεται με την οικογένεια της

Που πέρασε της ελληνικές μέρες των διακοπών της η διάσημη ηθοποιός - Φωτογραφίες

Parallaxi
η-αν-χαθαγουεϊ-κάνει-διακοπές-στην-ελλ-959012
Parallaxi

Πόλος έλξης, όχι μόνο για απλούς τουρίστες, αλλά και για διάσημους καλλιτέχνες και ηθοποιούς είναι η χώρα μας. Μετά την Natalie Portman, τη Sydney Sweeney, την Kelly Rutherford και η Anne Hathaway απολαμβάνει τον ήλιο και τις θάλασσες των νησιών μας.

Σε video που κυκλοφόρησε στα social media τη βλέπουμε να κάνει βόλτα με σκάφος ανοιχτά της Ύδρας, παρέα με τον Valentino. Την ανάρτηση έκανε ο συνιδρυτής του οίκου Valentino, Giancarlo Giammetti.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Privategg (@giancarlogiammetti)

Σε επόμενη ανάρτηση του σχεδιαστή είδαμε πως μαζί με την ηθοποιό στην Ελλάδα βρίσκονται και οι δύο γιοι της. Η Anne Hathaway είναι μητέρα δύο αγοριών, του Jonathan, 8 ετών και του Jack, 4 ετών, τα οποία έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της, Adam Shulman. To ζευγάρι είναι παντρεμένο 12 χρόνια. Σε συνέντευξή της στη Drew Barrymore είχε μιλήσει για το πώς καταφέρνουν με τον σύζυγό της να ξεπερνούν τις δυσκολίες στον γάμο τους.

Πέρα από τις βόλτες της στην Ύδρα η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έδωσε το παρών και σε δείπνο που διοργανώθηκε στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και για την ακρίβεια στο Island.

Το Island, γνωστό για την κομψότητα και την αριστοκρατική ατμόσφαιρά του, αποτέλεσε το ιδανικό σκηνικό για ένα δείπνο για τη μεγάλη παρέα δημιουργώντας ένα ειδυλλιακό περιβάλλον που, όπως είπαν, θα τους μείνει αξέχαστο.

Η Anne Hathaway άλλωστε, δεν σταμάτησε να φωτογραφίζει το υπέροχο φεγγάρι, δοκίμασε όλες τις γαστρονομικές δημιουργίες του chef Νικόλαου Σκλήρα που τονίζουν μοναδικά τον πλούτο της μεσογειακής κουζίνας και δεν σταμάτησε να χαμογελά σε όλους.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα