Ελλάδα

Η κρυφή γοητεία της Πατουλιάδας

Χάνει η μάνα το παιδί και ο ψηφοφόρος τον υποψήφιο

Parallaxi
η-κρυφή-γοητεία-της-πατουλιάδας-1039637
Parallaxi

Ο ”πετυχημένος” κατά την άποψη της ηγεσίας του κόμματος του Περιφερειάρχης Αττικής προκρίνεται, λόγω της επιτυχίας του πάντα και λαμβάνει το χρίσμα του κόμματός του για να συνεχίσει το έργο του.

Στις 3 Μαΐου στο Ζάππειο σε εκδήλωση Πατούλη ο ΠΘ δηλώνει: «Έχετε κάνει ένα σπουδαίο έργο στην Αττική, το οποίο πρέπει να συνεχιστεί».

Λίγες μέρες αργότερα χορεύει μια ζεμπεκιά σε μέρα πένθους και ο φακός των κινητών τον συλλαμβάνει να μην πενθεί επαρκώς. Τα βίντεο γίνονται viral και το κόμμα του δηλώνει δυσαρεστημένο που δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.

Η δυσαρέσκεια εκφράζεται με διαρροές περί πιθανής άρσης της εμπιστοσύνης και φυσικά του χρίσματος. Ο ίδιος απαντά χθες αποφασιστικά ότι ας λένε ότι θέλουν εγώ θα κατέβω.

Νέος υποψήφιος χρίζεται ο σκληρός, σε ρόλο Ράμπο Νίκος Χαρδαλιάς, που μια μέρα πριν σε μια πρωτοφανή κρίση αφέλειας διαρρέει απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες στρατοπέδων με σέλφι.

Μια μέρα μετά ο Πατούλης συνετίζεται και ενώ το θέλει πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο δηλώνει ότι αποσύρει την υποψηφιότητα του για να μη δημιουργήσει πρόβλημα στο κόμμα.

Ο πρωθυπουργός δηλώνει πολύ ευχαριστημένος με τον τρόπο που ο κ. Πατούλης αποδέχτηκε το χαστούκι.

Την στήριξή της στον Νίκο Χαρδαλιά ανακοίνωσε η πρώην σύζυγος του Γιώργου Πατούλη, Μαρίνα.

Όλα αυτά θεωρούνται λογικά όχι να βγω να τινάξω τις κοτσίδες μου από το παράθυρο η βαριόμοιρη με αυτά που ακούω πια σε αυτή τη χώρα.

ΥΓ.Προειδοποίηση ότι η Περιφέρεια Αττικής απειλείται με χρεοκοπία κάνει η παράταξη της Ρένας Δούρου αποκαλύπτοντας ότι υπάρχει ένα ταμειακό έλλειμμα ύψους 162 εκατομμυρίων ευρώ και καταγγέλλοντας τον Γιώργο Πατούλη για «μούφα» απολογισμούς, έκανε στις 5 Μαΐου. 

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα