Ελλάδα

Η ΝΔ καταγγέλλει βανδαλισμούς των εκλογικών της περιπτέρων

Η Νέα Δημοκρατία κάνει λόγο για φθορές και επιθέσεις σε εκλογικά της περίπτερα στην Ηλιούπολη, στο Θησείο και στα Πετράλωνα.

Parallaxi
η-νδ-καταγγέλλει-βανδαλισμούς-των-εκλ-747706
Parallaxi

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, μέσω της οποίας γνωστοποιεί ότι τα τελευταία 24ωρα εκλογικά κέντρα του κόμματος έχουν δεχθεί επιθέσεις. Ταυτόχρονα, καλεί όλα τα κόμματα να καταδικάσουν τις συγκεκριμένες επιθέσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Μόνο το τελευταίο 48ωρο, θρασύδειλοι τραμπούκοι έσπασαν ένα εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στην Ηλιούπολη, έβαψαν δύο εκλογικά περίπτερα του κόμματος, στο Θησείο και στα Πετράλωνα, ενώ προκάλεσαν φθορές και έριξαν μπογιές στο εκλογικό περίπτερο του Ηρακλείου.

Κανέναν δεν φοβίζουν. Κανέναν δεν πτοούν. Όσο οι θιασώτες της σύγκρουσης και της προγραμματικής ένδειας κλείνουν το μάτι στους τραμπούκους σιωπώντας, τόσο εμείς θα συνεχίσουμε σταθερά και αταλάντευτα να πορευόμαστε στον δρόμο του πολιτικού πολιτισμού, του διαλόγου και της σύγκρισης πεπραγμένων, προγραμμάτων και ιδεών με το βλέμμα στο αύριο. Καλούμε, εκ νέου, όλα τα κόμματα να καταδικάσουν τις επιθέσεις των τελευταίων ημερών στη Νέα Δημοκρατία».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα