Ελλάδα

Η νέα κοίτη που δημιουργήθηκε στον Πηνειό μετά τις πλημμύρες

Χειροπέδες σε άνδρα για κλοπή σε επιχείρηση που επλήγη από την κακοκαιρία «Daniel».

Parallaxi
η-νέα-κοίτη-που-δημιουργήθηκε-στον-πην-1058062
Parallaxi

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι εναέριες εικόνες από τη νέα κοίτη που δημιουργήθηκε στον Πηνειό μετά τις πλημμύρες.

Στο σημείο γίνονται με ασταμάτητο ρυθμό χωματουργικές εργασίες προκειμένου να μπαζωθεί η συγκεκριμένη κοίτη.

Μια δεύτερη κοίτη του Πηνειού ποταμού που δεν υπήρχε, δημιουργήθηκε πριν μερικές ημέρες στη Λάρισα με το ξέσπασμα του καταστροφικού φαινομένου των πλημμυρών στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης.

Από εκεί τα ύδατα πέρασαν στις Εργατικές Κατοικίες και επήλθε η καταστροφή ενώ διαλύθηκε στην κυριολεξία εμπορικό κέντρο της περιοχής.

Πλέον στο σημείο γίνονται με ασταμάτητο ρυθμό χωματουργικές εργασίες προκειμένου να μπαζωθεί η συγκεκριμένη κοίτη.

Συνελήφθη για κλοπή σε επιχείρηση που επλήγη από την κακοκαιρία «Daniel»

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν το απόγευμα του Σαββάτου αστυνομικοί στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας για κλοπή σε επιχείρηση που επλήγη από την κακοκαιρία «Daniel».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο προληπτικών ελέγχων για την αποτροπή έκνομων ενεργειών σε βάρος πολιτών που επλήγησαν λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας Daniel, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης/Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Λάρισας, συνελήφθη ένας ημεδαπός, για κλοπή.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το δράστη σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων πληγείσας επιχείρησης και κατά τον έλεγχο που ακολούθησε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητό του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα προϊόντα, τα οποία, όπως εξακριβώθηκε, τα είχε αφαιρέσει από την εν λόγω επιχείρηση.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν σε υπεύθυνο της επιχείρησης.

Η Ελληνική Αστυνομία σημειώνει πως, έχοντας ως πρωταρχικό μέλημα την ασφάλεια των πολιτών, συνεχίζει να στέκεται αρωγός στις ανάγκες τους.

Τέλος, επισημαίνεται ότι καθ’ όλο το 24ωρο από τους αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας διενεργούνται με αμείωτη ένταση περιπολίες για την προστασία των ιδιοκτησιών στις πληγείσες περιοχές.

Πηγές: onlarissa.gr, skai.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα