Ελλάδα

Η ΣΤΑΣΥ «καρφώνει» την ΕΛΑΣ για την παρουσία των Κροατών χούλιγκαν στο Μετρό της Αθήνας

«Η πληροφορία διαβιβάστηκε άμεσα στον συντονιστή του σχεδίου "Αριάδνη" της αστυνομίας» - Υπήρξε έγκαιρη ειδοποίηση και από το Μαυροβούνιο

Parallaxi
η-στασυ-καρφώνει-την-ελασ-για-την-παρ-1042330
Parallaxi

Ενημέρωση για την παρουσία των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Μετρό, Γραμμή 1, το βράδυ της Δευτέρας 7 Αυγούστου, έδωσε η ΣΤΑ.ΣΥ., δηλώνοντας πως έγιναν αμέσως αντιληπτοί από τον σταθμάρχη, ο οποίος προέβη σε όλες τις προβλεπόμενες υπηρεσιακά διαδικασίες με την πληροφορία να διαβιβάζεται στην ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ ΑΕ «Πολυπληθής ομάδα ατόμων εισήλθε στον σταθμό της Γραμμής 1 του Μετρό “Ειρήνη” και έγινε άμεσα αντιληπτή από τον σταθμάρχη. Σύμφωνα με τις προβλεπόμενες υπηρεσιακές διαδικασίες, ο σταθμάρχης ενημέρωσε τον συντονιστή δικτύου και τον ελεγκτή ασφάλειας της ΣΤΑ.ΣΥ για την παρουσία των ατόμων στον σταθμό και την επιβίβασή τους σε συρμό με κατεύθυνση τον Πειραιά. Η πληροφορία διαβιβάστηκε άμεσα στον συντονιστή του σχεδίου “Αριάδνη” της ΕΛ.ΑΣ. Τα άτομα αποβιβάστηκαν στον σταθμό “Περισσός”».

Τέλος το βιντεοληπτικό υλικό με τους ακριβείς χρόνους έχει ανακτηθεί και θα παραδοθεί στην ΕΛ.ΑΣ

Νέα αποκάλυψη: Το Μαυροβούνιο ενημέρωσε για τους Κροάτες χούλιγκανς – Έδωσαν και τις πινακίδες

Στο μεταξύ νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας που καταμαρτυρούν την αδράνεια στο εσωτερικό της ΕΛ.ΑΣ. σε σχέση με τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν χθες, στη Νέα Φιλαδέλφεια, που οδήγησαν στον θάνατο του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, οι συνοριακές Αρχές του Μαυροβουνίου είχαν ενημερώσει από το πρωί της Δευτέρας, εγγράφως, τις ελληνικές Αρχές για την μετακίνηση των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Αθήνα.

Το σχετικό έγγραφο έφτασε στα γραφεία της ΕΛ.ΑΣ. στις 09:22 το πρωί της χθεσινής ημέρας, κάτι που σημαίνει ότι υπήρχε άπλετος χρόνος για κινητοποίηση με στόχο την αποτροπή των έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια, μερικές ώρες αργότερα.

Στο σχετικό έγγραφο, υπήρχε η επισήμανση ότι περίπου 120 άτομα, τα οποία χαρακτηρίζονται ως «επικίνδυνοι οπαδοί» πέρασαν από τα σύνορα με πιθανό προορισμό την Αθήνα για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Στα άτομα αυτά έγιναν έλεγχοι και στο έγγραφο υπάρχουν οι αριθμοί των πινακίδων κυκλοφορίας των αυτοκινήτων που πέρασαν τα σύνορα στο Μαυροβούνιο, όπως ο τύπος των οχημάτων και οι μάρκες τους.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα