Ελλάδα

Ηράκλειο: Ο πατέρας του δράστη αφόπλισε τον 36χρονο που μαχαίρωσε τη σύντροφό του

Εκτός κινδύνου βρίσκεται η 36χρονη γυναίκα.

Parallaxi
ηράκλειο-ο-πατέρας-του-δράστη-αφόπλισ-799337
Parallaxi

Σε σταθερή κατάσταση εκτός κινδύνου αλλά ακόμα στη ΜΕΘ, νοσηλεύεται η 36χρονη γυναίκα, που το βράδυ δέχθηκε επίθεση με δεκάδες μαχαιριές από τον σύντροφό της στην Κρήτη.

Η γυναίκα υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση με τους γιατρούς να καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες να την κρατήσουν στη ζωή λόγω της μεγάλης ποσότητας αίματος που είχε χάσει.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, ο 36χρονος που αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα με το ίδιο μαχαίρι μεταφέρθηκε στο ίδιο νοσοκομείο όπου αντιμετωπίστηκε το τραύμα και νοσηλεύεται φρουρούμενος, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Ο άνδρας που επιτέθηκε στην αρραβωνιαστικιά του ωστόσο, εκείνος που τον αφόπλισε καταφέρνοντας να του αποσπάσει το κουζινομάχαιρο ήταν ο πεθερός της και πατέρας του δράστη!

Το αιματηρό περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής όταν ο 36χρονος φέρεται να τραυμάτισε την 36χρονη σύντροφό του με αιχμηρό αντικείμενο και στη συνέχεια προχώρησε στον αυτοτραυματισμό του. H γυναίκα σύμφωνα με περιοχές φέρεται να τραυματίστηκε με αρκετές μαχαιριές στην περιοχή του θώρακα ενώ ο άνδρας αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιά.

Οι λόγοι που οδήγησαν τον 36χρονο σε αυτή την πράξη προς το παρόν παραμένουν άγνωστοι ενώ στο σημείο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή η αστυνομία.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα