Καλαμάτα: 29χρονη μένει σε κλουβί εδώ και επτά χρόνια

Η μητέρα της αναφέρει πως το κλουβί έχει φτιαχτεί για να την προστατέψει από το να μην κάνει κακό στον εαυτό της

Parallaxi
καλαμάτα-29χρονη-μένει-σε-κλουβί-εδώ-κα-1169983
Parallaxi

29χρονη με ψυχικό νόσημα μένει σε αυτοσχέδιο κλουβί εδώ και επτά χρόνια στο χωριό Άμμος της Καλαμάτας, με τις τοπικές Αρχές να γνωρίζουν το πρόβλημα της οικογένειας αλλά να μην έχει υπάρξει έως τώρα κάποια μέριμνα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η κοπέλα αντιμετωπίζει, όπως λέει η μητέρα της, σοβαρό ψυχοσωματικό νόσημα και από το 2017 η οικογένεια έφτιαξε κλουβιά από παλέτες προσπαθώντας να την αποτρέψουν από το να κάνει κακό στον εαυτό της και στους γύρω της.

Μάλιστα, τα βίντεο με την κατάσταση της 29χρονης έδωσε στη δημοσιότητα η ίδια η μητέρα της κοπέλας, ζητώντας την παρέμβαση της Πολιτείας και ιατρική στήριξη που, όπως καταγγέλουν δεν έχουν εδώ και χρόνια.

Το κορίτσι υιοθετήθηκε από την οικογένεια όταν ήταν 22 μηνών από το ίδρυμα βρεφών «Μητέρα» και πλέον στα 29 της χρόνια ζει με τους θετούς γονείς της στο χωριό Άμμος, λίγο έξω από την Καλαμάτα.

Στο βίντεο, που μεταδόθηκε από τον ΑΝΤ1, ακούγεται η μητέρα της να της λέει να πάνε μια βόλτα, ενώ σε άλλο σημείο το κορίτσι φωνάζει και πετάει αντικείμενα μέσα από τα αυτοσχέδια κάγκελα.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα