Καλάβρυτα: Πώς ανετράπη το λεωφορείο που μετέφερε μαθητές – Δεν υπάρχουν τραυματίες

Επενέβαιναν οκτώ άτομα, 6 μαθητές, οι δυο δασκάλες και ο οδηγός

Parallaxi
καλάβρυτα-πώς-ανετράπη-το-λεωφορείο-π-1230543
Parallaxi

Σε παραλίγον σύγκρουσή με διερχόμενο ΙΧ οφείλεται η ανατροπή του λεωφορείου του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας που μετέφερε μαθητές και σήμανε συναγερμό το πρωί της Παρασκευής στα Καλάβρυτα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, που επικαλείται το Thebest, μέσα στο λεωφορείο υπήρχαν οκτώ άτομα, οι 6 μαθητές, οι δυο δασκάλες και ο οδηγός καθώς επρόκειτο για σχολικό δρομολόγιο και δεν είχε άλλους επιβάτες.

Οι επιβαίνοντες κατάφεραν να βγουν από το λεωφορείο με ασφάλεια. Στο σημείο έφτασαν αμέσως δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ.

«Το λεωφορείο εκτελούσε σχολικό δρομολόγιο, από Βλασία, σε Μάνεσι και τελικό προορισμό Καλάβρυτα. Στο συγκεκριμένο σημείο του δρόμου, το οποίο είναι στενό, το λεωφορείο εξετράπη της πορείας του διότι ερχόταν από την αντίθετη πλευρά ΙΧ όχημα, το οποίο προσπάθησε να αποφύγει. Έτσι για να αποφύγει ο οδηγός την σύγκρουση, το λεωφορείο ξέφυγε από την πορεία του και ανετράπη» δηλώνει στο thebest.gr ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας Ανδρέας Μανωλόπουλος, ο οποίος, βρέθηκε άμεσα στο σημείο του τροχαίου, που σημειώθηκε το πρωί κοντά στο χωριό Μάνεσι.

Επίσης, προσθέτει: «Τα παιδιά και οι δασκάλες που επέβαιναν στο λεωφορείο είναι όλοι μια χαρά, δεν υπήρξε ευτυχώς τραυματισμός και ήδη βρίσκονται στο σχολείο τους. Το λεωφορείο έχει πάθει σχεδόν ολική καταστροφή αλλά αυτό δεν μας νοιάζει, προτεραιότητα μας είναι η ασφάλεια του επιβατικού κοινού».

Πηγή: news247.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα