Ελλάδα

Καρυστιανού από Βόλο: «Κάθε μέρα για εμάς είναι ένας χειρότερος Γολγοθάς»

«Ελπίζουμε πολύ πολύ γρήγορα να έρθει η τιμωρία για να αναπνέουμε κι εμείς πιο εύκολα», ανέφερε η πρόεδρος του Συλλόγου Θυμάτων των Τεμπών και μητέρα της 19χρονης αδικοχαμένης Μάρθης.

Parallaxi
καρυστιανού-από-βόλο-κάθε-μέρα-για-εμ-1134942
Parallaxi

Εικόνα: Eurokinissi

Στον Βόλο βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (20/04) η Μαρία Κρυστιανού, πρόεδρος του Συλλόγου Θυμάτων των Τεμπών και μητέρα της 19χρονης Μάρθης που έχασε τη ζωή της το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου του 2023 στα Τέμπη, μαζί με άλλα 56 άτομα.

Η κ. Καρυστιανού, μαζί με την κ. Ελένη Βασάρα, μητέρα θύματος της πολύνεκρης σύγκρουσης των δύο τρένων, μίλησαν σε εκδήλωση που έγινε στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ Μαγνησίας για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των πολιτών για το έγκλημα στα Τέμπη.

Στην ίδια εκδήλωση τοποθετήθηκε επίσης και ο εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς.

Η κ.Καρυστιανού δήλωσε μεταξύ άλλων: «Κάθε μέρα για εμάς είναι ένας χειρότερος Γολγοθάς. Ελπίζουμε πολύ πολύ γρήγορα να έρθει η τιμωρία για να αναπνέουμε κι εμείς πιο εύκολα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας λέει λόγια συμπαράστασης. Αυξάνονται οι υπογραφές και είμαστε κοντά στα τρία εκατομμύρια. Αυτό μας έχει δώσει απίστευτη δύναμη».

Την εκδήλωση διοργάνωσαν ο Σύλλογος «Τέμπη 2023», πολίτες του Βόλου, φοιτητικοί σύλλογοι του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο Ενιαίος Σύλλογο Διδασκόντων Π.Θ., ο Σύλλογος Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού, ο Σύλλογος Ειδικού Τεχνικού Εργαστηριακού Προσωπικού και ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από κόσμο που χειροκρότησε όρθιος τις δύο μητέρες.

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα