Ελλάδα

Καταδρομική επίθεση σε καφετέρια πίσω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού

Φέρεται να ανήκει σε συλληφθέντα της Νέας Φιλαδέλφειας

Parallaxi
καταδρομική-επίθεση-σε-καφετέρια-πίσ-1014963
Parallaxi

Καταδρομική επίθεση από αγνώστους, με μηχανάκια, σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα σε καφετέρια, στην οδό Τσόχα, στους Αμπελόκηπους, ακριβώς πίσω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η επιχείρηση ανήκει σε Έλληνα συλληφθέντα που κατηγορείται για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, με την ΕΛ.ΑΣ. να θεωρεί, αρχικά τουλάχιστον, ότι η επίθεση συνδέεται με τα επεισόδια που οδήγησαν στον θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου Μιχάλη.

Η αστυνομία αναζητά τους δράστες.

Υπενθυμίζουμε ότι δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Έλληνες συλληφθέντες είναι οπαδοί του Παναθηναϊκού, ενώ σε βίντεο που κυκλοφόρησε λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του άτυχου Μιχάλη, ακούγεται κάποιος να λέει στα ελληνικά «έτσι γ@μ@ει η Λεωφόρος».

Ο Αλέξης Κούγιας δικηγόρος Έλληνα συλληφθέντα για τα επεισόδια

Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση ενός Έλληνα συλληφθέντα, ο οποίος συγκαταλέγεται μεταξύ των 94 συλληφθέντων που οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα ως κατηγορούμενοι για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που είχαν ως αποτέλεσμα την αιματηρή συμπλοκή με θύμα τον 29χρονο οπαδό της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη.

Όπως είπε ο γνωστός ποινικολόγος έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, ο πελάτης του είναι ιδιοκτήτης επιχείρησης στην περιοχή των Αμπελοκήπων και συνελήφθη αρκετές ώρες μετά το περιστατικό στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια ο πελάτης του αρνείται τις κατηγορίες και επισημαίνει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή.

Ο πελάτης του Αλέξη Κούγια κατηγορείται μεταξύ άλλων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, με τον ποινικολόγο να τονίζει πως δεν έχει ακόμη προλάβει να διαβάσει ολόκληρη τη δικογραφία ώστε να δει για ποια άλλα εγκλήματα κατηγορείται.

Ο Αλέξης Κούγιας επέρριψε ευθύνες στην Αστυνομία και υπογράμμισε πως οι δικαστικές και εισαγγελικές αρχές θα πρέπει να προσπαθήσουν να διορθώσουν τις παραλείψεις και τα λάθη τη ΕΛ.ΑΣ.

Ο ποινικολόγος ζήτησε να ληφθεί δείγμα DNA από όλους τους κατηγορούμενους και να πραγματοποιούν σχετικές εξετάσεις ώστε να συνδεθούν με την υπόθεση. «Εάν δεν γίνει αυτό όλες οι κατηγορίες είναι στον αέρα» δήλωσε.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα