Ελλάδα

Kαταφύγιο στους γείτονες βρήκε η γυναίκα που πήδηξε από το μπαλκόνι για να ξεφύγει από ενδοοικογενειακή βία

Είχε συλληφθεί 2 φορές ο κακοποιητής.

Parallaxi
kαταφύγιο-στους-γείτονες-βρήκε-η-γυναί-1143434
Parallaxi

Από παράθυρο ισόγειου διαμερίσματος πήδηξε γυναίκα από την Πάτρα για να γλιτώσει από τα χέρια του κακοποιητικού συντρόφου της, με το βίντεο που έχει κυκλοφορήσει να έχει σοκάρει την κοινωνία και ενώ οι πληγές από την γυναικοκτονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα είναι ακόμα ανοιχτές.

Το χρονικό

Όπως ανέφεραν στο OPEN και οι γείτονες που ήταν μάρτυρες, άκουσαν φασαρία, να πέφτουν πράγματα και έπιπλα να βγήκαν στο δρόμο να βοηθήσουν τη γυναίκα, την οποία είδαν ξαφνικά να πηδάει, χωρίς τα παπούτσια της από το μπαλκόνι.

Το θύμα βρήκε καταφύγιο στους γείτονες, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία και στο σημείο έσπευσε περιπολικό, το οποίο παρέλαβε τη γυναίκα και την μετέφερε στην ασφάλεια ενώ παράλληλα συνελήφθη και ο κακοποιητής της.

Τον συνέλαβαν δύο φορές

Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στο αυτόφωρο. Του επιβλήθηκε η σχετική ποινή ενώ ορίστηκε από το δικαστήριο να μην πλησιάζει την γυναίκα, ωστόσο το επόμενο βράδυ επέστρεψε στο σπίτι και τότε η γυναίκα ξανακάλεσε την αστυνομία προκειμένου να τον απομακρύνουν.

Ο ίδιος βρίσκεται στα δικαστήρια της Πάτρας και ο ανακριτής και ο εισαγγελέας θα αποφασίσουν την περαιτέρω μεταχείρισή του.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα