Κλειδώθηκε έξω από το σπίτι, πήγε να ανέβει στο μπαλκόνι και σκοτώθηκε

Έπεσε στο κενό από ύψος 3 μέτρων

Parallaxi
κλειδώθηκε-έξω-από-το-σπίτι-πήγε-να-ανέ-932522
Parallaxi

Τον θάνατο βρήκε ηλικιωμένος στη Ρόδο την Τετάρτη (21/06), όταν έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του στο κενό. Ο άνδρας, σύμφωνα τη «Ροδιακή», κλειδώθηκε έξω από το σπίτι του και επιχείρησε να μπει από το μπαλκόνι. Κατά την προσπάθειά του, έπεσε στο κενό από ύψος 3 μέτρων και σκοτώθηκε.

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, το κέντρο του ΕΚΑΒ του νησιού δέχθηκε κλήση από συγγενικό πρόσωπο του 74χρονου, για να μεταβεί στην εικία του. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο παρέλαβαν τον άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του και τον μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο της Ρόδου, όπου οι γιατροί επιβεβαίωσαν τον θάνατό του.

Μάλιστα, στο σημείο μετέβη μετά από ειδοποίηση και η αστυνομία, με τα στελέχη της να συγκεντρώνουν στοιχεία και πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες και τα δεδομένα υπό τα οποία σκοτώθηκε ο άνδρας.

Σύμφωνα με αυτά, ο 74χρονος φέρεται να είχε χάσει τα κλειδιά του, ή να τα ξέχασε εντός του σπιτιού και να προσπάθησε να ανοίξει, ανεβαίνοντας από το μπαλκόνι της μονοκατοικίας του. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε και έπεσε από ύψος περίπου 3 μέτρων, με την πτώση να τού στοιχίζει την ζωή του.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα