Ελλάδα

Κολωνός: Πρώην διαιτητής καλείται να καταθέσει για τον βιασμό της 12χρονης

Έρχονται νέες συλλήψεις.

Parallaxi
κολωνός-πρώην-διαιτητής-καλείται-να-κ-787523
Parallaxi

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια.

Όπως προκύπτει, οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει στην ταυτοποίηση έξι ακόμη ανδρών, μεταξύ των οποίων είναι και ένας 60χρονος πρώην διαιτητής, ο οποίος θα κληθεί για εξηγήσεις στην ανακρίτρια και είναι γνωστός στα Σεπόλια και στον Κολωνό, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Star, ο 60χρονος πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Ο συγκεκριμένος πρώην διαιτητής έχει αρκετές κοινωνικές επαφές και είναι γνωστός στην ευρύτερη περιοχή, καθώς διατηρεί επαγγελματικό χώρο κοντά στο μαγαζί, που λειτουργούσε και ο Ηλίας Μίχος.

Το κατάστημα του πρώην διαιτητή υπέδειξε η 12χρονη, κατά τη διάρκεια κατάθεσής της στους αστυνομικούς.

Ο ίδιος ο 60χρονος υποστηρίζει ότι δεν είχε καμία επαφή με τη 12χρονη, αλλά απλά έδινε σε αυτήν και στα υπόλοιπα συγγενικά της μέλη χρήματα, για να αγοράσουν φαγητό.

Έξι νέα πρόσωπα

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες που έχει μεταδώσει το MEGA τα έξι νέα πρόσωπα που έχουν ταυτοποιηθεί είναι

  • Ένας εργάτης
  • Ένας ιδιοκτήτης καταστήματος
  • Δύο ιδιωτικοί υπάλληλοι και
  • Ένας οδοντίατρος

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τελευταίος τελικά είναι οδοντοτεχνίτης και όχι οδοντίατρος. Μάλιστα φέρεται να είναι αυτός που στο παρελθόν ήταν και διαιτητής ποδοσφαίρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παραπάνω πρόσωπα έχουν αναγνωριστεί από τη 12χρονη και τα όποια επιβαρυντικά στοιχεία εις βάρος τους προκύπτουν από την τελευταία κατάθεση της ανήλικης στις αρχές Φεβρουαρίου.

Για το λόγο αυτό εντός της εβδομάδας, ίσως και από αύριο θα κληθούν από την ανακρίτρια προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις και να απαντήσουν για όσα τους κατηγορεί η 12χρονη, ότι δηλαδή είχαν σεξουαλική επαφή μαζί της.

Αν προκύψουν στοιχεία ικανά τότε και μόνο θα εκδοθούν εντάλματα σύλληψης εις βάρος τους.

Προκαλεί ο Μίχος

Στο μεταξύ παρά τις αποκαλύψεις που έχουν δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας σχετικά με τους βιασμούς της 12χρονης από τα Σεπόλια, ο Ηλίας Μίχος δηλώνει αθώος για την κατηγορία της μαστροπείας.

Όπως ισχυρίστηκε σήμερα Κυριακή η δικηγόρος του Μαρία Κουρτέση, μιλώντας στο ΜΕGA δεν έχει αποδειχθεί η εμπλοκή του 54χρονου βασικού κατηγορούμενου στη μαστροπεία, ενώ ο ίδιος δηλώνει αθώος για αυτή την κατηγορία. Μάλιστα πρόσθεσε ότι δεν έχει βρεθεί τίποτα που να τον ενοχοποιεί για μαστροπεία.

«Αυτή η υπόθεση είναι θλιβερή, είναι πρωτοφανής για την ελληνική κοινωνία. Δεν έχει ξαναέρθει τέτοια υπόθεση στην ελληνική δικαιοσύνη. Η ανάκριση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί για την εμπλοκή του 54χρονου για τη περίπτωση μαστροπείας», δήλωσε.

«Δεν τίθεται ζήτημα εάν αμφισβητείται ευθέως αυτό που κατέθεσε το παιδί, αλλά το πως διασταυρώνεται αποδεικτικά αυτό το οποίο λέει» είπε αφήνοντας εμβρόντητους τους παρουσιαστές της εκπομπής.

«Το θέμα είναι ότι επειδή από μόνη της μία κατάθεση είναι ελλιπές αποδεικτικό μέσο και θα πρέπει να διασταυρωθούν οι καταθέσεις του παιδιού. Στα κακουργήματα της μαστροπείας κατάσχουμε υλικό, ψηφιακά πειστήρια, τα οποία ερευνούν οι Αρχές ενδελεχώς. Όσον αφορά τα ψηφιακά πειστήρια, έχει ολοκληρωθεί η έρευνα των κινητών τηλεφώνων, των τάμπλετ και των υπολογιστών. Εκεί δεν έχει βρεθεί τίποτα και με επίσημη απάντηση της εφαρμογής Blindchat δεν έχει βρεθεί εγκατεστημένη, αλλά ούτε έχουν βρεθεί οι υπόλοιπες εφαρμογές, όπως το Tinder, και αναζητήσεις σε site» συμπλήρωσε.

«Αυτό το οποίο ισχυρίζεται είναι ότι δεν έχει καμία σχέση με τη μαστροπεία. Έχει παραδεχτεί αυτό που έχει παραδεχτεί (σ.σ.: την πράξη της ασέλγειας) και από εκεί και πέρα, τις λοιπές κατηγορίες δεν τις αποδέχεται. Δεν έχει αποδειχτεί η εμπλοκή του στη μαστροπεία. Θα πρέπει να βρεθεί ένα μήνυμα, μία επαφή, να βρούμε ένα συνοδό αποδεικτικό στοιχείο. Δεν υπάρχει», είπε η κα. Κουρτέση.

πηγή – in.gr
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα