Ελλάδα

Κόρινθος: Νεκρός 20χρονος σε τροχαίο με μηχανή – Το δεύτερο δυστύχημα σε 3 μέρες

Για ακόμα μια χρονιά η μαύρη λίστα των θυμάτων της ασφάλτου μεγαλώνει διαρκώς, με τα στοιχεία να προκαλούν έντονο προβληματισμό.

Parallaxi
κόρινθος-νεκρός-20χρονος-σε-τροχαίο-με-1089156
Parallaxi

Η Κόρινθος στο επίκεντρο για το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα και στοίχισε τη ζωή σε έναν 20χρονο οδηγό μηχανής…

Η Κόρινθος περιμένει τις απαντήσεις για το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα και είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, ένας 20χρονος οδηγός μηχανής. Πριν από λίγες μέρες είχε σκοτωθεί ακόμα ένας 20χρονος με μηχανή. Για ακόμα μια χρονιά η μαύρη λίστα των θυμάτων της ασφάλτου μεγαλώνει διαρκώς, με τα στοιχεία να προκαλούν έντονο προβληματισμό. Λάθη και εγκληματικές παραλείψεις οδηγούν σε τραγωδίες που προκαλούν θλίψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr, ένας ακόμη 20χρονος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Κυριακής, στο Δέλτα Κορίνθου, όταν η μηχανή που οδηγούσε – για άγνωστη αιτία – εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Το απόγευμα της Πέμπτης 08/02 ένας ακόμη νέος, ηλικίας 20 ετών, κατέληξε μετά από τροχαίο δυστύχημα όταν το μηχανάκι που οδηγούσε συγκρούστηκε σφοδρά με Ι.Χ

Πηγή: Newsit.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα