Ελλάδα

Μεσσηνία: Ο εμπρηστής ομολόγησε – «Με εξιτάρει να βλέπω κινητικότητα από την πυροσβεστική»

Η απίστευτη ομολογία του 30χρονου τη στιγμή που καίγονται χιλιάδες στρέμματα σε όλη τη χώρα

Parallaxi
μεσσηνία-ο-εμπρηστής-ομολόγησε-με-1034222
Parallaxi

Με μια απίστευτη… δικαιολογία των πράξεων του ομολόγησε ο 30χρονος εμπρηστής, που συνελήφθη χθες Τετάρτη (19.7.2023) ως υπαίτιος για τρεις φωτιές στη Μεσσηνία, λέγοντας στις Αρχές ότι τον «εξιτάρει να βλέπει την κινητικότητα της πυροσβεστικής».

Χθες το βράδυ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης της πυροσβεστικής, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, ανακοίνωσε στο Twitter ότι συνελήφθη ένας 30χρονος και κρατείται ως υπαίτιος εμπρησμού για 3 φωτιές στη Μεσσηνία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν σήμερα στο Action24, ο 30χρονος φέρεται να ομολόγησε τις πράξεις του, ότι έβαλε 2 φωτιές φέτος και μία πέρυσι, και να το έκανε με προκλητικό τρόπο.

Συγκεκριμένα, φέρεται να είπε ότι τον «εξιτάρει να βλέπει τα εναέρια μέσα, τις σειρήνες και την όλη κινητικότητα της πυροσβεστικής κατά τη διάρκεια κατάσβεσης», γι’ αυτό και έκανε τους εμπρησμούς στη Μεσσηνία.

Η μάχη στα μέτωπα των πυρκαγιών δίνεται και σήμερα σε Μάνδρα, Μέγαρα, Λακωνία και Ρόδο. Το 112 έχει στείλει μπαράζ μηνυμάτων για εκκενώσεις οικισμών, καθώς και σήμερα αναμένεται να δοθεί τιτάνια μάχη από τις δυνάμεις της πυροσβεστικής και του ΓΕΕΘΑ.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα