Ελλάδα

Μητσοτάκης για τον θάνατο των πιλότων: Να σιωπήσουμε για να τους τιμήσουμε

“Χωρίς παραπληροφόρηση και θεωρίες συνωμοσίας. Και χωρίς ο πόνος να γίνει κομματικό σύνθημα” - Όσα είπε πριν από λίγο στη Βουλή για τους δύο πιλότους

Parallaxi
μητσοτάκης-για-τον-θάνατο-των-πιλότων-1037760
Parallaxi

Για τον θάνατο των δύο πιλότων του Canadair, που κατέπεσε στην Κάρυστο, καθώς και τη μάχη με τις φωτιές που συνεχίζεται, μίλησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την παρέμβαση του στη συζήτηση στη Βουλή για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Οικονομικών με τίτλο: “Ενίσχυση του εισοδήματος των μισθωτών, των νέων, της οικογένειας και της εργασίας – συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις”.

Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε τη λύπη του για τον τραγικό χαμό του Χρήστου Μουλά και του Περικλή Στεφανίδη και δήλωσε:

“Μας καλούν απο τους ουρανούς να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να σιωπήσουμε για να τους τιμήσουμε. Χωρίς παραπληροφόρηση και θεωρίες συνωμοσίας. Και χωρίς ο πόνος να γίνει κομματικό σύνθημα”.

Σημειωτέον ότι ο κ.Μητσοτάκης θα παραστεί στην Εξόδιο Ακολουθία του Ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη που θα τελεστεί αύριο, Πέμπτη 27 Ιουλίου, στις 17:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, Παλαιού Αγιονερίου Κιλκίς. Ενώ η Πρόεδρος της Δημοκρατίαςθα παραστεί την Παρασκευή στην κηδεία του Σμηναγού Χρήστου Μουλά.

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα