Ελλάδα

Μητσοτάκης για τον 31χρονο αστυνομικό: Ζήτημα τιμής για την πολιτεία η τιμωρία των δολοφόνων του

Ο αστυνομικός έχασε τη μάχη για τη ζωή, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του από φωτοβολίδα, στα επεισόδια στου Ρέντη - Την λύπη του εξέφρασε και ο Σ. Κσσσελάκης

Parallaxi
μητσοτάκης-για-τον-31χρονο-αστυνομικό-ζ-1071302
Parallaxi

Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατό του 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στα επεισόδια στου Ρέντη, εξέφρασε με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Στέκομαι με σεβασμό μπροστά στη θυσία του, την ώρα του καθήκοντος» ανέφερε ο πρωθυπουργός, επισημαίνοντας πως «η τιμωρία των δολοφόνων του Ρέντη και το ξερίζωμα της βίας αποτελούν, πλέον, ζήτημα τιμής για την Πολιτεία και την κοινωνία».

Η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκης για τον Γιώργο Λυγγερίδη

Με οδύνη η Ελλάδα υποκλίνεται στην απώλεια του ήρωα αστυνομικού μας Γιώργου Λυγγερίδη. Στέκομαι με σεβασμό μπροστά στη θυσία του, την ώρα του καθήκοντος. Αλλά και στην άνιση μάχη που έδωσε, επί μέρες, μετά την άνανδρη επίθεση εναντίον του. Η τιμωρία των δολοφόνων του Ρέντη και το ξερίζωμα της βίας αποτελούν, πλέον, ζήτημα τιμής για την Πολιτεία και την κοινωνία. Μία ιερή πρόκληση στη μνήμη του Γιώργου στην οποία θα απαντήσουμε ενωμένοι. Με ισχύ, δικαιοσύνη και συνέπεια. Στους οικείους, τους φίλους και τους συναδέλφους του παλληκαριού με το εθνόσημο απευθύνω ειλικρινή συλλυπητήρια από τα βάθη της καρδιάς μου.

  • Κασσελάκης για 31χρονο αστυνομικό: Θύμα της τυφλής οπαδικής βίας, έδωσε γενναία μάχη για τη ζωή

Στον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) που είχε τραυματιστεί από ναυτική φωτοβολίδα στις 7 Δεκεμβρίου σε επεισόδια έξω από το αθλητικό κέντρο στον Ρέντη, αναφέρεται με ανάρτηση στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Ο 31χρονος Γιώργος, αστυνομικός, θύμα της τυφλής οπαδικής βίας, έδωσε γενναία μάχη για τη ζωή. Τον είχα επισκεφθεί στο νοσοκομείο, ελπίζαμε τότε όλοι σε ένα θαύμα. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Εκφράζω τη βαθιά μου λύπη και τη συμπαράστασή μου στην οικογένειά του».

kasselakis_astinomikos_57bd2.jpg

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα