Ελλάδα

Μύκονος: Χειροπέδες στους υπεύθυνους του Principote

Ο εισαγγελέας Εφετών έδωσε εντολή για συλλήψεις, καθώς παρά το σφράγισμα των Αρχών, η επιχείρηση λειτουργούσε κανονικά.

Parallaxi
μύκονος-χειροπέδες-στους-υπεύθυνους-475654
Parallaxi

Κλιμακώνεται η κατάσταση με τις παρανομίες στη Μύκονο, καθώς παρά τη σφράγιση της γνωστής επιχείρησης Principote, διαπιστώθηκε ότι λειτουργεί κανονικά.

Ειδικότερα, όπως διαπίστωσε ο αρμόδιος εισαγγελέας Εφετών Αιγαίου Οδυσσέας Τσορμπατζόγλου, το καθεστώς αυθαιρεσίας συνεχιζόταν κανονικά, παρά το σάλο των τελευταίων ημερών.

Για το λόγο αυτό, ο ανώτατος δικαστικός λειτουργός έδωσε εντολή να συλληφθούν οι υπεύθυνοι λειτουργίας του καταστήματος και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

Χειροπέδες στον υπεύθυνο λειτουργίας

Επί τόπου συνελήφθη ο υπεύθυνος λειτουργίας του Principote, που τις προηγούμενες ημέρες είχε σφραγιστεί για πολεοδομικές παραβάσεις και αυθαιρεσίες.

Ο υπεύθυνος του καταστήματος συνελήφθη, για παραβίαση σφραγίδων της Αρχής, ενώ την ίδια ώρα αναζητείται ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, προκειμένου να ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία.

Τι υποστήριξε ο υπεύθυνος λειτουργίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπεύθυνος λειτουργίας του Principote υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι το κατάστημα λειτούργησε μόνο για να στεγάσει τους 70 υπαλλήλους, που είχαν βρεθεί εκεί για σεζόν, οι οποίοι δεν έχουν πού να μείνουν.

Πηγή: in.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα