Ελλάδα

Νέα δήλωση του Προέδρου του ΕΦΕΤ για το Καπάνι

"Λίγος σεβασμός σε μία Εθνική Αρχή Ελέγχου δεν βλάπτει".

Parallaxi
νέα-δήλωση-του-προέδρου-του-εφετ-για-το-127160
Parallaxi

Συνέχεια στις χθεσινές δηλώσεις του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης Νίκου Ταχιάου στο ραδιοσταθμό North και στο debate της ΕΡΤ δίνει σήμερα ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ με την ακόλουθη δήλωση του:

“Επειδή κάποιος υπεύθυνος – ανεύθυνος επιτέθηκε προσωπικά στον Πρόεδρο του ΕΦΕΤ, ζητώντας μου μάλιστα να ανακαλέσω, απαντώ:

Λίγος σεβασμός σε μία Εθνική Αρχή Ελέγχου δεν βλάπτει. Φανερώνει πράγματα. Άλλωστε, μετά την παρέμβαση του Προϊσταμένου της Εισαγγελικής Αρχής Θεσσαλονίκης για το Καπάνι, όλοι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Οι εκατέρωθεν δηλώσεις τέλος, το λόγο τώρα έχουν τα έργα”.

Ο Νίκος Ταχιάος είχε πει χθες:

”Νομίζω η διοίκηση του ΕΦΕΤ κάνει μεγάλο λάθος, ισοπεδώνει τα πάντα, στο Καπάνι δεν υπάρχουν μόνο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Κατά συνέπεια απαξιώνει μια αγορά επειδή όντως διαπιστώνει κάποιες παραβάσεις. Είναι παράδοξο γιατί ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ επιλέγει να το κάνει τόσο κραυγαλέα. Δεν θα επιτρέψω να κλείσει το Καπάνι. Το Καπάνι πρέπει να εκσυγχρονιστεί, αλλά η πλήρης απαξίωση του ΕΦΕΤ είναι και ύποπτη και ανθυγιεινή”.

Κατά τη διάρκεια του χθεσινού debate ζήτησε από τον πρόεδρο του ΕΦΕΤ να επανορθώσει. Δείτε το σχετικό σημείο στο 50ο λεπτό:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα