Ελλάδα

Νέα Φιλαδέλφεια: Τέσσερις συλλήψεις πριν το ΑΕΚ – Ατρόμητος

Εντοπίστηκαν με σουγιάδες και ναρκωτικά.

Parallaxi
νέα-φιλαδέλφεια-τέσσερις-συλλήψεις-π-257239
Parallaxi

Τέσσερα άτομα, ηλικίας 21, 24, 26 και 32 ετών, συνελήφθησαν χθες κατά την διάρκεια ελέγχων για την πρόληψη της αθλητικής βίας, που έγιναν στο πλαίσιο του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ της ΑΕΚ και του Ατρόμητου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για παράβαση της νομοθεσίας περί αντιμετώπισης βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί όπλων και για παράνομη λειτουργία ασυρμάτων και ραδιοσυχνοτήτων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, σε σωματικό έλεγχο που διενεργήθηκε στους 21χρονο και 24χρονο, εξωτερικά των θυρών, πριν την έναρξη του αγώνα, κατελήφθησαν να κατέχουν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Κατόπιν στοχευμένου ελέγχου και σωματικής έρευνας στον 26χρονο που βρίσκονταν περιμετρικά του γηπέδου, όσο εξελίσσονταν η είσοδος και η κυκλοφορία των φιλάθλων προς τις κερκίδες, βρέθηκε στην κατοχή του αναδιπλούμενος σουγιάς.

Ακόμη, μετά την έναρξη του αγώνα εντοπίστηκε στον περιβάλλοντα χώρο της αθλητικής εγκατάστασης ο 32χρονος να κατέχει αναδιπλούμενο σουγιά, πολυεργαλείο και φορητό ασύρματο. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: ΕΡΤ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα